Prins Harry takelt steeds verder af

Show & Tel
Prins Harry takelt steeds verder af
Show & Tel

Prins Harry takelt steeds verder af

Prins Harry takelt steeds verder af

Met veel bombarie naar de VS vertrekken in de hoop dat iedereen de grond kust waar je loopt, om er vervolgens achter te komen dat men wel is uitgekeken op je levensverhaal. Het overkwam niet alleen Glennis Grace, ook Prins Harry en Meghan hebben er serieus last van.

Verhuizing vol vraagtekens

De oversteek van Harry en Meghan naar de VS heeft veel stof doen opwaaien. Ondanks hun beweringen over een gelukkig leven in Californië, zijn er sceptici die twijfelen aan hun welzijn, vooral dat van prins Harry.

Eenzaam in het buitenland

Volgens Britse royaltykenner Phil Dampier heeft Harry het zwaar. "Harry heeft niet alleen zijn familie en koninklijke connecties achtergelaten, maar ook veel vrienden", deelt hij met Fabulous. "Het lijkt erop dat hij in Californië niet dezelfde sociale kring heeft. Hij oogt ongelukkig."

Verbroken vriendschappenHarry's contact met oude vrienden uit het VK is schaars geworden. Dampier suggereert dat Harry's sociale leven nu sterk leunt op Meghan. "Voor iemand die gewend was aan een broederlijke band, zoals in het leger, kan dit een impact hebben op zijn mentale welzijn."

Broedertwist

Een opvallende breuk is die tussen Harry en zijn broer William. "Het is verdrietig om te zien hoe de relatie van de broers is veranderd van beste vrienden naar vreemden", zegt Dampier. Alleen de toekomst zal laten zien of de broers hun band kunnen herstellen.

Scheiding Prins Harry en Meghan?

De speculaties hierover zijn ontstaan na Harry's recente trip naar Japan met vriend Nacho Figueras, terwijl Meghan thuisbleef. De krant Marca beweerde onlangs dat Meghan eisen heeft gesteld voor een mogelijke scheiding, waaronder een som van 80 miljoen dollar en exclusieve voogdij over hun kinderen Archie en Lilibet. Daarnaast zijn er geruchten dat koning Charles bereid is om Harry te steunen bij een eventuele scheiding. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties