Rapper Boef zet Almeerse villa met voetbalveld te koop voor dit bedrag

Show & Tel
Rapper Boef zet Almeerse villa met voetbalveld te koop voor dit bedrag
Show & Tel

Rapper Boef zet Almeerse villa met voetbalveld te koop voor dit bedrag

Rapper Boef zet Almeerse villa met voetbalveld te koop voor dit bedrag

Boef heeft besloten zijn luxueuze villa in Almere op de markt te zetten. Dit huis, dat hij vier jaar geleden kocht, staat nu te koop voor een indrukwekkende 2,1 miljoen euro.

Sterrenhemel in de privébioscoop

Een van de meest opvallende kenmerken van het huis is de privébioscoop. Deze ruimte is niet alleen uitgerust met een marmeren vloer en een grote hoekbank, maar ook met een uniek sterrenhemelplafond. Met slechts één druk op de knop kunnen de gordijnen sluiten en verschijnt er een projectiescherm uit het plafond. Dit indoorheelal, dat Boef zo'n 15.000 euro heeft gekost, biedt een romantische sfeer voor filmavonden.

Stukje ontspanning in eigen huis

Het huis van Boef is niet alleen een plek om te wonen, maar ook om te ontspannen en te sporten. Het pand beschikt over een eigen voetbalveld met het logo van Boef prominent op de middenstip. Binnen in het huis is er een grote bar met tap, ideaal voor feestjes en gezellige avonden. Voor de sportliefhebbers is er ook een sportruimte aanwezig. En voor de autoliefhebbers? Er is parkeerruimte voor wel twintig auto's.

Waarom Almere?

Hoewel Boef zijn villa als een droomhuis beschouwt, heeft hij gemengde gevoelens over de wijk Overgooi in Almere. Voor hem is het niet eenvoudig om even snel naar de bioscoop te gaan of uit eten te gaan in de stad. Dit komt vooral omdat hij vaak wordt herkend en dan door vele fans wordt benaderd voor foto's. In Overgooi voelt hij zich echter meer op zijn gemak, omdat de mensen daar hem als een gewone buurman zien.

Een huis met een verhaal

Dit huis heeft voor Boef een speciale betekenis. Tijdens een moeilijke periode in zijn leven, toen hij een celstraf uitzat, kreeg hij van zijn terminaal zieke pleegmoeder het advies om iets van zijn leven te maken. Deze villa was een symbool van dat advies en zijn streven om succesvol te zijn. Ondanks zijn gehechtheid aan het huis, voelt Boef dat het tijd is voor een nieuwe start en een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

In totaal biedt de villa een royale ruimte van 4500 vierkante meter. En voor degenen die geïnteresseerd zijn in vastgoed: Boef heeft nog drie andere panden in Almere op zijn naam staan. Twee daarvan zijn appartementen die hij momenteel verhuurt.

Beelden: een tour door de osso van Boef

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties