Rico Verhoeven deelt emotioneel filmpje voor dochtertje

Show & Tel
Rico Verhoeven deelt emotioneel filmpje voor dochtertje
Show & Tel

Rico Verhoeven deelt emotioneel filmpje voor dochtertje

Rico Verhoeven deelt emotioneel filmpje voor dochtertje

Ook al is het bedrijf achter zijn supplementenlijn afgelopen week officieel failliet verklaard, lijkt Rico Verhoeven zich alsnog kostelijk te amuseren op vakantie. Hij bewijst ook weer een echte family man te zijn en post een bijzondere video voor de verjaardag van zijn dochter.

Gevlucht op vakantie

Om alle drukte rondom zijn faillissement te ontsnappen, is Rico gevlucht op vakantie. Niet verkeerd, tobben over je leven terwijl je aan het strand aan een mojito slurpt. Een paar dagen geleden deelde de bokser al een zonnige foto met het bijschrift: 'De geest wat rust geven deze week, het was tijd om op te laden en klaar te maken voor wat komen gaat.' Maar Verhoeven is niet alleen op vakantie, dit viert hij met de hele familie. Zo ook met eerstgeboren dochtertje Mikayla, die vandaag 12 jaar oud werd.

Emotionele video

Rico deelt op Instagram een emotionele video die hij heeft gemaakt voor zijn dochter. Hierbij schrijft hij: Mijn eerste baby @mikayla_mickey_mouse nu 12 jaar oud. Kan iemand alsjeblieft de tijd stilzetten, ze wordt zo snel groot. Vandaag was zo speciaal, ik kreeg de kans om je eerste keer duiken met je te delen. Ik kan niet trotser zijn op de mooie jonge vrouwen die je aan het worden bent. ..... Papa houdt van jou tot de maan en terug.'

Verrast op reis

In het filmpje is te zien hoe Mikayla's verjaardag gevierd wordt op vakantie vergezeld van een mooi muziekje. Ze wordt geblinddoekt en naar een scuba duikcentrum gebracht, waar ze samen met pap voor het eerst gaat duiken. Daarna volgt er nog een vrolijke foto van het paar in hun duikpakken. De reacties onder de video zijn erg enthousiast met commentaar als 'prachtig toch dit', 'Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie dit samen gedaan hebben' en 'Gefeliciteerd. Ja gaat hard allemaal he. Voordat je het weet zijn ze het huis uit'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN