Rico Verhoeven krijgt knallende ruzie in de dierentuin

Show & Tel
Rico Verhoeven krijgt knallende ruzie in de dierentuin
Show & Tel

Rico Verhoeven krijgt knallende ruzie in de dierentuin

Rico Verhoeven krijgt knallende ruzie in de dierentuin

Rico Verhoeven knokt zoals altijd heel wat af; alleen is dat dit keer op een andere plek dan in de boksring. De grote vriendelijke reus heeft het ditmaal aan de stok gekregen met een paar kwetterende zangvogels.

Geflopte film

Rico heeft het niet makkelijk gehad de afgelopen tijd: hij flopte massaal met zijn filmdebuut in Black Lotus. Alhoewel het publiek eerst laaiend enthousiast de bioscoopzalen platliep om hun favoriete bokser op het grote scherm te zien, daalden daarna al snel de algemene reviews van de film, wat te zien is aan de gênant lage Imdb score van 4.3. Een manager van een bioscoop deelde mee dat bezoekers teleurgesteld zijn en de verkoop na de eerste paar keer dat de film draaide sterk achteruit ging.

Failliete Rico

Maar dit was niet het enige: ook het supplementenbedrijf waarmee hij samenwerkte werd officieel failliet verklaard. Volgens Verhoeven zelf: 'Met veel spijt moet ik mededelen dat ik mijn ambassadeurschap bij High End Nutrition heb onderbroken vanwege de insolventie en het gerechtelijk bevel van High End Nutrition. (...) De uitdagingen zijn onoverkomelijk gebleken aangezien meerdere partijen mij hebben benaderd dat ook zij last hadden van extreme betalingsachterstanden. Na zeven maanden faillissement van mij en andere debiteuren was een gerechtelijk bevel van High End Nutrition Supplements BV de enige optie voor ons. (...).'

Vechten met vogels

Om alle drukte rondom zijn faillissement te ontsnappen, is Rico al wekenlang gevlucht op vakantie. Daar bezocht hij een dierentuin en kon het toch niet laten om een echte staredown aan te gaan met de onschuldig kwetterende vogeltjes. 'Was trying to get back in my “STAREDOWN” mode for later this year but this little mf’er wasn’t impressed….' schrijft Rico erbij.

Steek onderwater

Er verschijnen lieve reacties van fans, als: 'Een dier kijkt niet naar wat jij wilt laten zien, maar voelt dat jij gewoon een lieverd bent' en 'Hahaha zo leuk!' Toch kan iemand het niet laten om nog even de draak te steken en schrijft 'Net zo veel dialoog als in de film Black Lotus'. Dat zal toch even zeer doen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN