Rico Verhoeven reageert hysterisch op onverwachtse verrassing aan huis

Show & Tel
Rico Verhoeven reageert hysterisch op onverwachtse verrassing aan huis
Show & Tel

Rico Verhoeven reageert hysterisch op onverwachtse verrassing aan huis

Rico Verhoeven reageert hysterisch op onverwachtse verrassing aan huis

Dat Rico Verhoeven (34) goed in de slappe was zit moge duidelijk zijn. In 2017 kocht hij namelijk een kast van een huis in het Brabantse Halsteren. De villa telt maar liefst acht kamers, waarvan er zes als slaapkamer dienen. Allemaal leuk en aardig, zo'n tent van formaatje Playboy Mansion, maar wel een hele missie om te meubileren. Gelukkig kwam een expert hem daarbij een handje helpen.

Ideale vechtersbazenbank

Het is op zijn minst wel aangenaam om 's avonds te kunnen bankplakken als je gehavend uit een wedstrijd komt. Preferabel wil je dan ook je meterslange benenwagen kunnen strekken en je vrouw plus nageslacht erop parkeren. Gelukkig is er iemand actief in de scene die de ideale vechtersbazenbank wel kan regelen. Jilali van Home By Jilali dropte zijn stukje ambacht recht voor de deur van de knokkoning en filmde zijn reactie.

Hysterische Rico

Rico komt naar buiten als een vrouw die een langverwacht huwelijksaanzoek krijgt: klappend en gillend. Hij vliegt Jalali in de armen en knuffelt hem bijna een klaplong. "Niet normaal!" Vervolgens begint hij de bank uitvoering te strelen. "Oh my god, craaazy!"

Verhoeven is in ieder geval zeer te spreken over de kunsten van Jilali. "Als je het beste wilt moet je met de beste werken,'' slijmt hij bij de meubelbaas. Hij laat een paar gretige vingers in de cupholders glippen die er speciaal voor hem zijn ingebouwd. De passie spat van het scherm. "Dit is wat iedereen wilt,'' ratelt hij door, denkend dat de rest van de wereld zijn ongezonde obsessie deelt. Dan wordt hij dreigender: "Dit is wat iedereen móét hebben!" Hij maakt duidelijk dat je zonder zo'n bank eigenlijk moet gaan twijfelen aan je identiteit. "Als je dit niet hebt, dan ja, dan voel je je net iets minder mens." Vervolgens laat hij zichzelf nog een keer uitvoerig over de rugleuning glijden. Vanaf hier is het waarschijnlijk verstandig dat Jilali hem even alleen laat.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties