Roxeanne Hazes en vriend krijgen dikke ruzie in club

Show & Tel
Roxeanne Hazes en vriend krijgen dikke ruzie in club
Show & Tel

Roxeanne Hazes en vriend krijgen dikke ruzie in club

Roxeanne Hazes en vriend krijgen dikke ruzie in club

Als er wordt gedronken, loopt de spanning nog weleens op. Daar weet Roxeanne Hazes nu alles van. Tijdens een avondje uitgaan, kneep een man in haar billen en vriend Erik Zwennes kreeg hier losse handjes van.

Geknepen billen en vliegende scherven

'Zo brutaal,' vertelt Roxeanne aan &C. Nadat een man haar billen betastte in een club werd vriend Erik zoals verwacht kwaad. 'Hij ging verhaal halen bij die gasten,' aldus Roxeanne. Gelukkig kon Erik zich weer kalmeren, maar de groep die hen lastigviel werd alsmaar kwader. 'Er ontstond vuur in hun ogen en de sfeer werd zo grimmig dat we naar een andere club zijn gegaan.'

Het is niet de eerste keer dat Roxeanne in een ruzie belandde tijdens het stappen. 'Met vriendinnen maakte ik ook een keer mee dat een stel ruzie kreeg, de man een glas op tafel gooide en er een scherf in mijn oog terechtkwam.' Hier was de zangeres wel van geschrokken. 'Dat je denkt: ''what the fuck'' is hier zojuist gebeurd?'

Neefje nooit mogen ontmoeten

De dochter van de overleden zanger André Hazes belandt echter niet alleen in ruzies met vreemde mensen. Na het overlijden van haar vader raakte Roxeanne verstrikt in een strijd om de erfenis. Roxeannes moeder, Rachel, probeerde eerder dit onderwerp zo goed mogelijk te vermijden. Wel heeft ze indirect op het conflict gereageerd. Zo deelde ze een column van een advocaat die over de ruzie schreef: 'Achterdocht en geld vormen een mix die vaak de slechtste dingen in een mens losmaakt, zo wellicht ook bij Roxeanne,' aldus de advocaat.

Tussen Roxeanne en broer André jr. loopt het ook niet altijd lekker. 'Mensen vroegen me: maar mis je dat kind dan niet, je neefje? Nee, want ik heb hem nooit gezien,' vertelde Roxeanne in 2017 aan de Volkskrant. 'Ik vind het jammer, dat wel. Voor mij helpt het dat ik nu zo gelukkig ben met Erik. De slechte dingen komen niet meer in mijn auraatje.' Sindsdien hebben broer en zus het bijgelegd, al zeggen sommige bronnen dat de rechtszaak tussen Rachel en Roxeanne wederom roet in het eten heeft gegooid.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties