Roy Donders is vreselijk kwaad: 'Ons belastinggeld betaald hun salaris!'

Show & Tel
Roy Donders is vreselijk kwaad: 'Ons belastinggeld betaald hun salaris!'
Show & Tel

Roy Donders is vreselijk kwaad: 'Ons belastinggeld betaald hun salaris!'

Roy Donders is vreselijk kwaad: 'Ons belastinggeld betaald hun salaris!'

Roy Donders is kwaad op de AvroTros, omdat hij wéér geen uitnodiging heeft gekregen voor 'het Muziekfeest op het Plein'. Om die reden wordt ons belastinggeld niet goed benut, aldus de huispakkenhunk.

Boze Roy

Roy Donders heeft na zijn optreden in 2014 nooit meer een uitnodiging ontvangen en daar ligt hij 's nachts wakker van. "Ik wil nog even een sneer maken. Dat was de laatste keer dat ik daar op het TROS Muziekfeest stond. Ik heb daar één keer gestaan en dat vond ik echt supervet en daarna ben ik nooit meer gevraagd. Ja, waarom dan?”, jammert hij in Shownieuws.

Hij vervolgt: “Kijk, in heel tv-land gaat het er totaal niet om wie je bent, maar wie je kent. Ja, en ik ben gewoon geen aanpapper. Ik zou nooit met iemand aanpappen of met iemand leuk doen omdat diegene een zenderbaas is of een directeur is of een eindredacteur.”

Ons geld!

Het is dat de botox het niet toelaat, anders had ons Royke meer rimpels dan een droge rozijn. Hij maakt zich namelijk vreselijk druk: “Ja, er zitten twee mensen daar in het torentje of in het kamertje en die beslissen wie daar staan. Het is heel schandalig, want het is echt van ons geld dat hun salaris wordt betaald. Ik vind het eigenlijk absurd dat ik nooit meer ben gevraagd, want het hele plein stond op z’n kop en het was één groot feest. Het is daar wel echt vriendjespolitiek, ja.”

Nieuwe single

Gelukkig gaat het verder wel goed met Roy: “Ik heb mijn tandjes die ik heel graag wou, ik heb mijn baard die ik heel graag wou en ik heb het figuur dat ik heel graag wou."

Ondanks dat flitsende voorkomen krijgt Donders dus toch geen optreden geregeld. In zijn nieuwe single beweert hij overigens 'een jongen van de handel' te zijn, dus toch benieuwd waar dat zakelijk instinct blijft zodra de AvroTros iets organiseert.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties