RTL hint naar terugkeer Geer & Goor op televisie!

Show & Tel
RTL hint naar terugkeer Geer & Goor op televisie!
© BSR Agency
Show & Tel

RTL hint naar terugkeer Geer & Goor op televisie!

RTL hint naar terugkeer Geer & Goor op televisie!
© BSR Agency

Hoewel de twee elkaar al jaren niet meer hebben gesproken ligt de weg om samen weer het grappigste tv-programma van Nederlandse bodem nieuw leven in te blazen wagenwijd open. Het lijkt een kwestie van tijd voordat Gerard Joling en Gordon weer vrede sluiten (er moet immers geld verdient worden).

Geer en Goor: hoe zat het ook alweer?

Eind 2018 tekende Gordon een exclusief contract bij Talpa en in maart 2019 tekende Gerard Joling een exclusief presentatiecontract bij RTL, waardoor er voorlopig een einde kwam aan hun gezamenlijke optredens in televisieprogramma's. Het contract van Gordon is echter niet verlengd (lees: hij kreeg ontslag) en RTL lijkt meteen te pushen naar een reünie van de heren.

Bekijk hieronder de beste momenten uit Geer & Goor:

Zeg nooit nooit

Bij de jaarlijkse presentatie van RTL vroeg presentator Farja aan Joling of er een verzoening in de lucht hing. Gerard zei daar het volgende over: "Je weet nooit wat er gebeurt, ik heb altijd heel vaak gezegd: 'zeg nooit geen nee'. Maar op een gegeven moment zijn er ook wel heel veel dingen dat ik denk: werkt dat nog wel in deze tijd? Kun je die dingen die je altijd geroepen hebt in die programma’s in deze tijd nog roepen? Je moet erg voorzichtig zijn."

'Kan niet alles zeggen'

Of de vraag of Gerad open staat voor een remake van Geer en Goor antwoord de zanger niet negatief: "Nou ja, open is een groot woord. Het heeft te maken ook met RTL, ik bepaal dat niet. Ik heb net voor een paar jaar weer bijgetekend. Ik heb geen idee wat RTL nog meer wil doen. Er komt nog wat aan, dat weet ik wel. Maar ik kan niet alles zeggen." Kortom, de tv-bonzen bij RTL zijn iets aan het bekokstoven.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties