Dít is het vermogen van Gordon

Show & Tel
Dít is het vermogen van Gordon
© BSR Agency
Show & Tel

Dít is het vermogen van Gordon

Dít is het vermogen van Gordon
© BSR Agency

Het werd onlangs bekend dat enkele horecaondernemingen van zanger Gordon bijna het faillissement ingaan. Toch lijkt de drama king er nog steeds warmpjes bij te zitten. Lees hier wat naar geschat het vermogen van Gordon bedraagt.

Failliete zaken

Een paar weken geleden is weekblad Party de boekhouding ingedoken en heeft de cijfers waargenomen van Gordon's horecaondernemingen. De zanger heeft namelijk ook een aantal restaurants en café's op zijn naam staan. Helaas draaien deze ondertussen fors verlies. Zo heeft The Burger Room B.V, een burgerrestaurant in Amsterdam, een negatief eigen vermogen van ruim 423.000 euro, terwijl dit een jaar eerder nog 198.000 euro was. Ook Blushing Amsterdam heeft een negatief eigen vermogen van 134.500 euro, terwijl dit een jaar eerder nog 58.4000 negatief bedroeg.

Televisiepersoonlijkheid

Waar haalt Gordon dan zijn vermogen vandaan? Hij heeft het meeste geld verdiend als televisiepersoonlijkheid. Een reclamestunt met Kitkat leverde hem een aantal jaren terug 750.000 euro op. Ook programma's zoals Hotter Than My Daughter en Hollands Got Talent spekten flink de beurs, namelijk zo'n 900.000 euro. Maar natuurlijk ook zijn optredens als zanger, vooral toen hij deel uitmaakte van De Toppers, hebben aardig wat opgebracht.

Vermogen

Voor nu wordt het vermogen van Gordon geschat tussen de 6 en 8 miljoen euro. Dit is zonder het bedrag van 3 miljoen euro, waarvoor hij een jaar geleden zijn huis in Blaricum heeft verkocht. Ook heeft hij nog een woning in Kaapstad. Zijn vermogen komt in totaal dus boven de 10 miljoen euro uit. Niet verkeerd, dus. De zanger woont tegenwoordig in een luxe appartement in Dubai, waar hij van plan is de komende jaren te vertoeven.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties