Ruben Nicolai betrapt door hotelpersoneel: 'Elke dag een andere vrouw'

Show & Tel
Ruben Nicolai betrapt door hotelpersoneel: 'Elke dag een andere vrouw'
Show & Tel

Ruben Nicolai betrapt door hotelpersoneel: 'Elke dag een andere vrouw'

Ruben Nicolai betrapt door hotelpersoneel: 'Elke dag een andere vrouw'

Ruben Nicolai heeft het druk. Althans, als we de beruchte spionnen van Yvonne Coldeweijer mogen geloven. Een aantal hotelpersoneelsleden weten te vertellen wat Ruben allemaal uitspookt binnen 4 muren.

Een trend die veel bn'ers lijken te volgen: veelvoudig vreemdgaan zonder je best te doen het enigzins te verbergen. Zo hopt ook Ruben Nicolai op de scheve schaats-trein. Hij huurt hier en daar een hotelkamer om wat vrouwen te entertainen. En nee, niet met zijn buitengewoon fraaie grapjes.

'Elke dag een andere vrouw'

Ruben Nicolai heeft blijkbaar niet genoeg aan zijn 18 jaar jongere vriendin Pauline. Een volger van Yvonne Coldeweijer betrapte de presentator op verdacht gedrag. “Ik werkte in een hotel en hier had Ruben Nicolai weleens een kamer”, begint zij haar verhaal. “Deze kamer was voor meerdere dagen en elke dag kwam er een andere vrouw naar beneden. Ook reed hij de duurste auto’s.” De volger geeft aan dat het ongeveer drie jaar geleden is en dat hij deze kamer gewoon zelf had geboekt, niet voor opnames. “Bizar! Dat Ruben Nicolai vreemdging in de tijd van de LAMA’s is algemeen bekend (alle lama’s hoor)”, schrijft Yvonne op Instagram. “Maar blijkbaar maakt hij er zelf ook een groot feest van.”

Later druppelt er nog een verhaal binnen van een andere volger die ook werkzaam is in een hotel. Deze bevestigt inderdaad dat Ruben vaker naar een hotel kwam met 'jonge meiden'.

Elk stadje een ander schatje

Yvonne Coldeweijer gooit de slaapkamerdetails van de een na de andere bn'er online. Laatst kwam Nick Schilder aan bod. Deze vlotte peer is al 17 jaar samen met zijn vrouw Kirsten, maar zou ondertussen in elk stadje een ander schatje hebben. "Van Spanje tot aan elk dorp in Nederland waar hij ooit met Simon heeft opgetreden: het maakte beide heren echt niet uit. Zowel Nick als Simon lachten zich dood in die tijd”, schreef Coldeweijer op Instagram.

“Managers plukten op verzoek zelfs meiden uit de zaal na elk optreden om backstage mee te mogen komen rommelen met de heren. Of om mee te komen naar het hotel. Vrienden van Amstel, De Zomer Voorbij, you name it. Dat de heren nog liedjes zongen lijkt bijzaak!”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties