Ruzie Olcay Gulsen en Ruud de Wild compleet geëscaleerd

Show & Tel
Ruzie Olcay Gulsen en Ruud de Wild compleet geëscaleerd
Show & Tel

Ruzie Olcay Gulsen en Ruud de Wild compleet geëscaleerd

Ruzie Olcay Gulsen en Ruud de Wild compleet geëscaleerd

Waar Olcay en Ruud eerst nog beweerden als boezemvrienden door het leven zouden gaan na hun breuk, blijkt nu dat ze elkander niet meer kunnen luchten. Is het omdat Olcay alweer een datingapp heeft gedownload of omdat juist Ruud als een dorstige wolf Fajah Laurens op de strakgetrainde hielen zit?

'Dingen uitzoeken'

Sinds de breuk tussen showbizzkoppel Olcay Gulsen en Ruud de Wild draait de geruchtmolen overuren. Hoewel Olcay het volgende statement naar buiten bracht: "We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie", is er niet veel later toch wat wrijving ontstaan.

Geen contact

Het begon allemaal toen Ruud Olcay ontvolgde op Instagram. Dat is Yvonne Coldeweijer natuurlijk niet ontgaan. Het sap-orakel dook er direct bovenop: "Ruud en Olcay waren na hun break-up nog helemaal leuk vriendschappelijk met elkaar, maar sinds Ruud haar plotseling (en zonder reden) heeft ontvolgd heb ik het idee dat ze elkaar helemaal niet meer spreken! Bizar."

Veel gelukkiger zonder Ruud

Vlak hierna werd Ruudje opeens gespot met Fajah Lourens, maar daar ziet Yvonne bar weinig potentie in. "Ik denk niet dat hij kans maakt bij haar", schrijft ze. In een vragenronde op Instagram, gaf Olcay aan dat ze momenteel veel gelukkiger is dan tijdens haar relatie met Ruud. Hierna besloot Ruud haar acuut te verwijderen uit zijn virtuele bestaan.

Unhappy Ruud

Yvonne denkt dat Olcay lekker doorgaat met haar leven (ze heeft onlangs zelfs weer gedate), maar dat de wonden van Ruud nog niet zijn geheeld. "Olcay is moving on with her life. Ruud ook, maar die is unhappy."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties