'Sander Schimmelpenninck had affaire met ex-collega Welmoed Sijtsma'

Show & Tel
'Sander Schimmelpenninck had affaire met ex-collega Welmoed Sijtsma'
Show & Tel

'Sander Schimmelpenninck had affaire met ex-collega Welmoed Sijtsma'

'Sander Schimmelpenninck had affaire met ex-collega Welmoed Sijtsma'

Sander Schimmelpenninck mag wel een tolk gaan bellen, want hij heeft heel wat uit te leggen aan zijn Zweedse engeltje. De vlegel heeft het vrouwke namelijk met kind geschopt, om vervolgens zijn vleesklarinet in de genotsgrot van Welmoed Sijtsma te prikken. Schandalig.

De sapcentrifuge van Yvonne Coldeweijer draait op volle toeren. Eerst bracht ze naar buiten dat Jan Smit zijn mannenroom heeft staan kloppen met drie bekende vrouwen: Bridget Maasland, Maan de Steenwinkel en de oh zo brave Welmoed Sijtsma. Laatstgenoemde is dus een behoorlijk favoriet onder de BN'ers met weinig ruggengraat. Want ook ons Sander kon zijn tengels er niet vanaf houden.

"Weet je wie er nog meer een affaire hebben gehad?”, vraagt Yvonne Coldeweijer aan haar volgers op Instagram. Vervolgens deelt ze een foto van Op1-duo Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma.

Presentator Op1

Eind augustus 2020 kondigde Sander plots aan dat hij ging nokken als presentator bij Op1. "Ik vond het al een ingewikkeld verhaal toen ik werd gevraagd. Ik heb al zoveel andere dingen,'' pochte hij in zijn podcast de Zelfspodcast. "Het liep door corona maar door. Terwijl mijn twijfels bleven. Het heeft nooit honder procent als mijn rol gevoeld."

Tijdens opnames

Het werd Schimmelpik vermoedelijk te heet onder de voetjes bij Op1, het terretorium van de wulpse Welmoed. De affaire heeft hoogstwaarschijnlijk plaatsgevonden voor augustus 2020. Op dat moment had Sijtsma nog een relatie met Erik Egberts, met wie ze een halfjaar hierna de verloving vebrak.

Twitterrel

Op Twitter verbaast men zich over de advances van Sander, maar trekken ook het heilige imago van Welmoed in twijfel. "Dus toch niet zo'n vroom poesje,'' schrijft iemand. Een ander valt op dat Sander stiller is dan voorheen. "Normaal gesproken twittert Sander de hele godganse dag. Maar sinds het nieuws over Welmoed horen we niks meer. Kan iemand in het Zweeds schrijven? Zodat zijn vriendin het ook weet?"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties