Songfestival-amateur Dion Cooper vlucht naar Frankrijk

Show & Tel
Songfestival-amateur Dion Cooper vlucht naar Frankrijk
Show & Tel

Songfestival-amateur Dion Cooper vlucht naar Frankrijk

Songfestival-amateur Dion Cooper vlucht naar Frankrijk

Het waren toch een aantal heftige maanden voor Dion Cooper, die dit jaar samen met Mia Nicolai uitgekozen werd om ons land te vertegenwoordigen in het Eurovisie Songfestival. Maar dit sprookje verliep niet zoals ze gedroomd hadden en het duo werd door heel Nederland uitgespuugd. Daar moet Dion nu toch even van bijkomen op vakantie.

Dion heeft het zwaar

Heel het land hield de oren straf dicht geklemd toen ze de twee valse zangvogels hoorden na hun eerste paar optredens, en er waren er weinig die geen commentaar leverden op het paar. Vanuit alle hoeken kwam de haat naar beneden gedonderd op Dion en Mia, en daar heeft de zanger misschien toch meer moeite mee gehad dan hij in eerste instantie liet blijken.

Waanzin laten bezinken

Hij geeft nu namelijk aan op Instagram dat hij voor een paar dagen thuis is na het Songfestival te hebben bijgewoond in Liverpool, maar over 2 dagen alweer naar Frankrijk vertrekt om te 'de-compressen'. Bij zijn Instagram post schrijft hij: Terug naar huis, met een hart vol herinneringen!!! Goed om thuis te zijn, in de natuur te zijn en muziek te maken! Over 2 dagen vlieg ik naar Frankrijk om een weekje te decompresseren en vakantie te vieren; om alle mooie waanzin te laten bezinken.'

Catastrofes

In de post komen wat rustgevende foto's en video's van bomen voorbij en studiobeelden. Heeft de artiest dan toch de moed om weer iets nieuws uit te brengen na alle catastrofes? Hopelijk komt de artiest in ieder geval even goed bij van al het Songfestival drama, en zijn er in Frankrijk geen pottekijkers die hem voortdurend wijzen op zijn valse keelgeluid. Als hij in de natuur muziek maakt kunnen gelukkig alleen de boomkikkers met hem mee kwekken en bespaart hij ons weer wat gehoorschade.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN