'Suzan en Freek uit elkaar'

Show & Tel
'Suzan en Freek uit elkaar'
Show & Tel

'Suzan en Freek uit elkaar'

'Suzan en Freek uit elkaar'

Freek Rikkerink was onlangs zónder Suzan bij NPO Radio 2. DJ Bart Arens maakte er een grap van. "Suzan en Freek zijn uit elkaar," zei hij. Hommeles in de tent?

Het blijkt niet zo erg te zijn als Shownieuws aanvankelijk meldde: Suzan was gewoon ziek. Haar keel klonk namelijk als die van Rachel Hazes, dus een interview zat er niet in. Freek verwacht dat ze dit weekend weer fit is voor hun optreden bij Muziekweekend Pesse.

Suzan & Freek - Verleden Tijd

Freek was bij Bart Arens vanwege hun nieuwe single 'Verleden Tijd'. Deze kwam donderdag uit en ze speelden het nummer voor het eerst bij Frank Dane op Radio 538. Het lied gaat over het niet kunnen loslaten van een liefde. Freek benadrukte dat het niet over hen gaat, maar dat veel vrienden recentelijk hun relatie hebben beëindigd.

Suzan & Freek hebben de afgelopen maanden bewust een pauze ingelast. Ze vertelden aan het Eindhovens Dagblad dat ze even rust nodig hadden. Hun laatste single, 'Vas-y (Ga Maar)', kwam namelijk uit in september 2023. Na vijf jaar non-stop muziek maken en radioverschijningen besloten ze gas terug te nemen.

Druk na doorbraak

Sinds hun doorbraak eind 2018 met 'Als het avond is', scoorden ze hit na hit. Dit bracht veel druk met zich mee. Freek vertelde dat hij tijdens Covid elk half uur een Excelbestand wilde updaten om de streams van hun singles bij te houden. Dat doet hij nu liever niet meer.

Geluk in de liefde

In december trouwden Suzan en Freek. Begin dit jaar spraken ze uitgebreid over hun huwelijk en huwelijksreis. Ze genieten van het leven, zowel privé als op het podium.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties