Dit kost het om Suzan & Freek voor een half uur te boeken

Nieuws
Dit kost het om Suzan & Freek voor een half uur te boeken
Nieuws

Dit kost het om Suzan & Freek voor een half uur te boeken

Dit kost het om Suzan & Freek voor een half uur te boeken

Als de veertien shows van De Vrienden van Amstel Live er na vrijdag op zitten, begint het duo Suzan & Freek in februari alweer aan een clubtour. In Nederland én België. "We hebben geluk dat we daar ook heel erg welkom zijn en dat het ook daar klikt met het publiek", zegt Suzan.

De Vrienden van Amstel

De Vrienden van Amstel-reeks is de eerste keer dat Suzan Stortelder en Freek Rikkerink weer op het podium staan sinds ze begin december vorig jaar met elkaar trouwden. Na een huwelijksreis van vijf weken, waarin Sri Lanka en de Malediven zijn bezocht, hadden ze echt weer zin om te beginnen, vertelt het stel. "We zijn weer helemaal opgeladen en stonden echt te popelen om weer te beginnen", zegt Suzan.

Hun rentree bij De Vrienden van Amstel maakte meteen duidelijk waarom het zo leuk is om hieraan mee te doen: de 'newlyweds' werden bij aankomst verrast met een kleedkamer vol ballonnen om ze te feliciteren. "En een bordje met 'just married' op de deur, echt heel erg leuk", vertelt Freek. "Dus als je nou vraagt: wat is typisch Vrienden van Amstel, dan is dat het. Ze zijn ontzettend attent en warm", glundert Suzan.

België

En daarna is het tijd om het weer zelf te doen met een clubtour die op 15 februari start in Tilburg. Op de tourlijst staan ook drie shows in België, waar de Nederlanders ook steeds meer voet aan de grond krijgen. "We hebben het Sportpaleis in Antwerpen mogen doen, afgelopen november, na onze vier eigen Ziggo Dome Shows, dus dat was sowieso een bijzondere maand voor ons. We komen daar graag", zegt Suzan.

Suzan en Freek boeken

Wie het muzikale duo willen laten optreden mag diep in de buidel tasten. Waar rappers als Boef en Lil Kleine meestal rond de tienduizend euro voor een optreden vragen, zijn de kosten van een half uurtje Suzan en Freek een stuk hoger. Het bureau dat Suzan en Freek vertegenwoordigt vraagt namelijk tussen de 37.500 en 42.500 euro voor een optreden van minimaal een half uur. Mag Ik Daar Even Stil Bij Staan? Ja, dat mag.

© ANP/LOESOE

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties