Sylvie Meis alweer in de armen van een andere man

Show & Tel
Sylvie Meis alweer in de armen van een andere man
Show & Tel

Sylvie Meis alweer in de armen van een andere man

Sylvie Meis alweer in de armen van een andere man

Model en miljonairsmagneet Sylvie Meis maakte onlangs bekend samen te zijn met vastgoedondernemer Wim Beelen. Maar Meis blijft nooit lang plakken, want ze wordt alweer gespot in de armen van een andere vent.

Sylvie plaatst een foto op Instagram met ene Georgio Gogo. Vermoedelijk gaat hem om een platonische relatie, want Georgio is haar make up-artiest. In een aandoenlijke fotoreeks feliciteert ze hem met zijn 50e levensjaar. "Mijn liefste Gogo, 50 heeft er nog nooit zo goed uit gezien!!"

Zoveelste rijke lover

Presentatrice Sylvie Meis heeft op het moment een relatie met de in de Quote 500-genoteerde ondernemer Wim Beelen. De in het Duitse Hamburg woonachtige Meis is tot over haar oren verliefd, als we de insiders mogen geloven. Maar Yvonne Coldeweijer denkt daar anders over.

"Wat vind jij van de zoveelste rijke lover van Sylvie Meis?”, vraagt een volger aan roddelorakel Yvonne Coldeweijer, "Je moet denken vanuit Sylvie!”, antwoordt zij op haar juicekanaal. "Ze heeft zelf genoeg geld en wil een bepaalde lifestyle in haar leven. Ze kan niet met een klaploper gaan, waarbij zij alles moet betalen.”

'Slecht voor haar imago'

Maar volgens de Yvonne is Sylvie niet alleen voor de centen met Wim. "Haar grootste angst is om single te zijn op haar leeftijd. Al 45 zijn en geen man aan je kunnen binden, is erg slecht voor haar imago.”

Sylvie zou voor Wim hebben gekozen om niet alleen te zijn. "Daarom heeft ze nu gekozen voor deze wat sullige man, in de hoop dat hij haar niet zal verlaten”, vervolgt Coldeweijer. "Sylvie is aan het downdaten omdat ze naar de buitenwereld niet weer alleen wil zijn. Sorry Wim.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties