Sylvie Meis van tafel getrokken door agent (video)

Show & Tel
Sylvie Meis van tafel getrokken door agent (video)
Show & Tel

Sylvie Meis van tafel getrokken door agent (video)

Sylvie Meis van tafel getrokken door agent (video)

Sylvie Meis is flink het beest aan het uithangen tijdens een vrijgezellenfeest van een dinnie. Om te vieren dat haar duitse boezemvriendin Emi binnenkort voorgoed aan de man is, trekken ze met een clubje naar St. Tropez. Op Instagram deelt de 45jarige een foto- en videoreeks van de festiviteiten. Halverwege de toestand loopt het klaarblijkelijk uit de hand, want een agent moet het modelleke zo van tafel rukken.

Bekijk de beelden hieronder:

Onverwachts heet

"Vrijgezellenfeest momenten,'' schrijft Sylvie bij de reportage van het feestgeweld. Vervolgens heeft ze tien beelden op Instagram geknald. Natuurlijk trapt ze af met wat guitige bikinikiekjes. Die meid weet precies hoe ze haar volgers pleziert. Dan volgen er wat onschuldige filmpjes waarin ze met haar vriendinnen staat te dansen. Maar dán gaat het er onverwachts heet aan toe.

Geboeid door de zaak

Die Syl wordt eens goed aangepakt. Wanneer ze zit te lunchen met een hele groep in een restaurant in St. Tropez, komt een wout haar zo uit haar stoel trekken. Meis is de moeilijkste niet en geeft onmiddelijk gehoor aan zo'n autoritair figuur in blits kostuum. Het gaat hier om een middelbare vent met een fluit in zijn smikkel en handboeien op zak. Deze heeft hij alvast om de rechterpols van Sylvie geslagen om haar zonder pardon mee te sleuren. Geboeid trekt hij haar in het rond. Sylvie titelt deze video als "maar officier, ik beloof dat ik een braaf meisje ben geweest."

Daar denkt deze senior in zijn smerispakje in ieder geval heel anders over.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties