Sylvie Meis loopt boos weg bij date

Show & Tel
Sylvie Meis loopt boos weg bij date
Show & Tel

Sylvie Meis loopt boos weg bij date

Sylvie Meis loopt boos weg bij date

Sylvie Meis, die een halfjaar geleden haar huwelijk met Niclas Castello zag stranden, is opnieuw voorzichtig de datingwereld ingedoken. Ze heeft overwegend positieve ervaringen, maar deelt nu een verhaal over een date die ronduit verschrikkelijk was.

Migraine

"De man was zo oninteressant dat ik er een migraineaanval van kreeg," onthult ze in een interview met de Duitse krant DerWesten. Sylvie, bekend als de presentatrice van de Duitse versie van Love Island, is nog steeds vrijgezel. Ze gaf eerder aan dat ze niet actief is op dating-apps.

Rampdate

Sylvie heeft doorgaans leuke dates, maar deze ene keer was het een complete ramp. "De man was zo oninspirerend dat ik er hoofdpijn van kreeg," zegt ze. "Uiteindelijk bedacht ik een smoes, nam een pijnstiller en ging naar bed."

Volgens Sylvie is daten een stuk gecompliceerder als je een publiek figuur bent. "Je weet nooit hoe mensen zullen reageren," zegt ze. Ze denkt ook dat haar zelfverzekerde houding sommige mannen kan afschrikken. "Als ik iemand echt leuk vind, ben ik misschien wat directer dan de man zelf. Veel mannen zijn duidelijk een beetje geïntimideerd door zelfverzekerde vrouwen."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties