Thijs Römer gedumpt door Wolter Kroes

Show & Tel
Thijs Römer gedumpt door Wolter Kroes
Show & Tel

Thijs Römer gedumpt door Wolter Kroes

Thijs Römer gedumpt door Wolter Kroes

Net als je dacht dat de soap rond Igone de Jongh en Thijs Römer niet gekker kon: Igone heeft bevestigd dat ze Thijs aan de kant heeft gezet na de geruchtmakende misbruikzaak en het uitkomen van zijn vreemdgaan. "Mijn hart is verscheurd," postte ze op Instagram. Drama!

Igone slingerde vandaag het volgende bericht de wereld in: "Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen. Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig on dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan."

Oproep tot boycot 

Maar dat is nog niet alles, want ook Viva Hollandia-zanger Wolter Kroes loopt bij Thijsie weg. Hij zegt in opinieweekblad Story dat het nu tijd is om Thijs helemaal van de buis te verbannen. "Wie aan kinderen zit, verdient het niet om ooit nog op tv te komen," zegt hij. En hij is niet de enige. Dries Roelvink pleit zelfs voor een tienjarige boycot van Thijs.

Katja Schuurman aan zet

En Katja Schuurman? Die houdt zich opvallend stil en neemt geen afstand van Thijs, wat Wolter Kroes maar niks vindt. "Oude liefde roest blijkbaar niet," merkt hij op.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties