Trouwplannen voor B&B-powerkoppel Debbie en Paul?

Show & Tel
Trouwplannen voor B&B-powerkoppel Debbie en Paul?
Show & Tel

Trouwplannen voor B&B-powerkoppel Debbie en Paul?

Trouwplannen voor B&B-powerkoppel Debbie en Paul?

Debbie de Jong, de gebloemde paradijsvogel uit afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde, heeft haar zielsverwant gevonden in Paul. De twee zijn puberaal verliefd en maken al toekomstplannen. In een interview met de Telegraaf laat Debbie zich zelfs uit over trouwen.

Debbie had nooit durven dromen dat ze daadwerkelijk liefde zou vinden tijdens haar deelname aan de datingshow. Paultje wist de bijdehante tante dan ook niet direct voor zich te winnen. Op gemoedelijk tempo, en met de nodige hulp van wat Gin Tonic, bloeide er uiteindelijk toch een romance op.

Paultje is here to stay

"Ik ben blanco in dit project gestapt”, vertelt de kleurrijke Debbie in gesprek met De Telegraaf. "Ik hou van avontuur en dacht: wat heb ik te verliezen? Als je mij vooraf had gevraagd hoe groot de kans zou zijn dat ik een nieuwe partner zou vinden, dan had ik vijftig procent al veel gevonden.”

De tortelduifjes maakt ze het uitstekend in Spanje. Paulus is dan ook vastbesloten om te bijven. "Paul heeft een enkeltje Spanje gekocht, dus voorlopig is hij gezellig bij mij. We hebben een heel fijne tijd met elkaar."

En trouwen?

Nu de twee samenwonen, wordt er uiteraard veel gebabbeld over de toekomst. Ligt er een B&B-bruiloft in het verschiet? "Ik denk dat we allebei oud en wijs genoeg zijn om zoiets niet te doen”, onthult Debbie. "De enige reden om op je oude dag nog een keer te trouwen, is het feestje.”

‘Het mooiste dat mij is overkomen’

Debbie heeft naar eigen zeggen geen ring nodig om het geluk met haar Paultje te vieren. "En ik heb laatst al mooie oorbellen van hem gekregen. Hij is zó’n schat, dat is bijna niet uit te leggen. Paul is het mooiste dat mij is overkomen.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties