Verontrustende beelden: het gaat helemáál NIET goed met René Le Blanc

Show & Tel
Verontrustende beelden: het gaat helemáál NIET goed met René Le Blanc
Show & Tel

Verontrustende beelden: het gaat helemáál NIET goed met René Le Blanc

Verontrustende beelden: het gaat helemáál NIET goed met René Le Blanc

Je zult het niet gauw verwachten, maar het gaat helemáál niet goed met René le Blanc. Op zijn fanpagina op Facebook verschijnt een verontrustende video: René met ontploft haar en een flessenopener. Die combi is inderdaad precies zo akelig als het klinkt (zie onderstaanden beelden).

Donkere dagen

De donkere dagen voor kerst zijn weer aangebroken. Maar laten we even stilstaan bij gedupeerd campingartiest René Le Blanc. Voor hem zijn die donkere dagen veel eerder begonnen. Kenners denken zo'n 3 jaar geleden al, toen zijn single "If I tell you" niet in de top 10 eindigde.

Merchandise

Kijk, dat overkomt de beste. Het zou ook geen enkel probleem zijn als René zijn verlies gewoon kon incasseren. Dat is niet het geval. Zijn carrière staat weliswaar op een laag pitje, maar meneer denkt alsnog dat er animo is voor René Le Blanc-merchandise.

René is here to stay

De geföhnde zwartkuif begint nu opeens sleutelshangers, onderzetters en flessenopeners te produceren. Jazeker, met zijn triomfantelijke gezicht erop! René wil duidelijk zijn dominantie laten gelden: hij is er nog steeds en hij gaat nergens heen. Daar wil hij je aan herinneren wanneer je je sleutel in het slot steekt, je een pilsje drinkt én wanneer je een fles opentrekt. René is ten allen tijden deel van jouw leven.

Bestellen

Op de Facebookpagina (een fanpagina die wordt gerund door zijn vrouw) doet hij een feestelijke presentatie van zijn nieuwe producten. Hij houdt de artikelen met trots omhoog: "WIl je dit vroegtijdig in je bezit hebben? (je moet er echt snel bij zijn want het belooft storm te lopen) Ga dan naar reneleblanc.nl"

Op zoek naar 'n kerstcadeau voor je minst favoriete familielid? Bestel dan hier.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties