Videoland verrast kijkers met documentaire over enorme piemels

Show & Tel
Videoland verrast kijkers met documentaire over enorme piemels
Show & Tel

Videoland verrast kijkers met documentaire over enorme piemels

Videoland verrast kijkers met documentaire over enorme piemels

Vanaf deze week kunnen de gelukkige abonnees van Videoland zich op de bank nestelen met een zak popcorn voor 'My Massive C**k'. In deze docu volgen ze een aantal mannen met een buitengewoon geschapen zwans. De heren vertellen hoe het is om in bezit te zijn van een vleeswapen dat ongekende schade kan aanrichten.

De man áchter de penis

Elk simpel man deelt dezelfde droom: een snikkel met een eigen schaduw. Maar is dit eigenlijk wel zo leuk als men denkt? Op die vraag krijg je eindelijk antwoord in de documentaire die nu te zien is bij Videoland. Zo'n derde been blijkt namelijk vaker een last dan een zegen. Met een strakke broek durven de heren niet over straat, bang dat voorbijgangers hun nekken verdraaien. Heeft de medemens nog wel oog voor de man áchter de penis?

Maar niet alleen voelen de mannen zich niet meer gezien, ook een vrijpartij verloopt niet zonder slag of stoot. De bedpartners die aan hun speer worden gespietst lopen zelfs verwondingen op. Hierdoor nemen sommigen drastische maatregelen en ondergaan een penisverkleining.

'De verhouding klopt niet helemaal'

Joe is slechts 1 meter 68 en heeft een penis van zo'n 24 centimeter. "De verhouding klopt niet helemaal", zegt hij. "Hij is dikker dan mijn onderarm. Ik krijg mijn hand niet om mijn eigen lul." In de docu wordt er met gips een replica van gemaakt om de monsterlijke omvang weer te geven. Voetbalcoach Scott heeft eenzelfde formaat en wordt hiermee gepest door zijn vrienden. Ze verspreiden zelfs foto's en video's van het pronkstuk naar andere dorpelingen. "Ik denk dat inmiddels iedereen hem gezien heeft,'' grapt er eentje. Scott zelf denkt dat het een negatief effect heeft op zijn datingleven in de omgeving, omdat de plaatselijke vrouwelijke bevolking vreest voor zijn torpedo.

Al dit gelul is vanaf nu hier te bekijken.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties