'Vriendin Peter Gillis slaat haar vijfjarige zoontje'

Show & Tel
'Vriendin Peter Gillis slaat haar vijfjarige zoontje'
Show & Tel

'Vriendin Peter Gillis slaat haar vijfjarige zoontje'

'Vriendin Peter Gillis slaat haar vijfjarige zoontje'

Juicekanaal RoddelPraat heeft de vader van het jongste kind van Wendy van Hout gebeld. Hij onthult dat de vriendin van Peter Gillis niet zo zachtaardig met het jochie omgaat. Volgens hem zou hun zoontje zou zelfs weigeren om nog bij zijn moeder op bezoek te gaan.

Vijf kinderen

Wendy van Hout, de vriendin van campingprins Gillis, heeft vijf nakomelingen van verschillende kerels. Naar eigen zeggen heeft ze goed contact met de hele kinderclub en ze plaatst regelmatig aandoenlijke kiekjes op haar Instagram. Toch weet de vader van de jongste spruit te vertellen dat het niet enkel rozengeur en maneschijn is.

De juicejagers van RoddelPraat hebben contact opgenomen met de vader (Joey) van het jongste kind (Joey jr.) en hij doet een aantal schokkende onthullingen.

Joey wil niet naar moeder

Volgens vader Joey zou Joey jr. maar vier dagen in de twee weken bij Wendy verblijven, de overige tien dagen bij hem. Deze regeling heeft een specifieke reden.

Joey jr. zou namelijk absoluut niet bij zijn moeke willen zijn. Sterker nog, zodra hij die kant op moet, zet hij het op een huilen en schreeuwen. Vervolgens wordt hij met een hoop stampij naar het huis van Gillis en Wendy in België gebracht. Hier heeft vader Joey echter nooit zijn toestemming voor gegeven. Om je kind over de grens te brengen, heb je blijkbaar toestemming van beiden ouders nodig.

Jeugdzorg

Als een kind zoveel weerstand biedt om naar zijn moeder te gaan, zit er natuurlijk iets helemaal niet goed. Vader Joey weet wel waar het tegenstribbelen vandaan komt. Joey jr. zou namelijk aan drie verschillende mensen, op drie verschillende momenten, op zijn school hebben verteld dat hij door zijn moeder wordt geslagen. De school heeft toen direct een melding gemaakt bij Jeugdzorg. Helaas schieten zij hier tekort en hebben ze tot op heden niks met de zaak gedaan, tot groot verdriet van vader Joey.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties