Waylon praat zijn mond voorbij over 'mogelijke affaire' Maan en Marco Borsato

Show & Tel
Waylon praat zijn mond voorbij over 'mogelijke affaire' Maan en Marco Borsato
Show & Tel

Waylon praat zijn mond voorbij over 'mogelijke affaire' Maan en Marco Borsato

Waylon praat zijn mond voorbij over 'mogelijke affaire' Maan en Marco Borsato

In 2016 wist Maan de Steenwinkel het zesde seizoen van The Voice of Holland te winnen. Lange tijd dacht men dat ze dat deels te danken had aan wat 'geflikflooi' backstage met de omstreden Marco Borsato. Het is altijd bij slechts een gerucht gebleven, maar Yvonne Coldeweijer brengt daar verandering in. "Waylon vertelt te veel."

Affaire met Marco

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Instagram-kanaal Reality.FBI beweerde 'uit eerste hand' te hebben vernomen dat Maan is neergeprikt door Marco Borsato. Dit verhaal werd door Marco stellig ontkent, waarna de roddels langzaam maar zeker naar de achtergrond verdwenen. Maar Yvonne zou Yvonne niet zijn, als ze niet de beerput zou opentrekken om deze vergeten juice weer op te rakelen. Zij zegt met Waylon te hebben getelefoneerd en hij zou haar het een en ander hebben toevertrouwd.

Yvonne deelt tipje van de sluier

Yvonne deelt haar 'insider kennis' niet langer op Instagram. Vanaf nu kun je enkel nog 100% op de hoogte zijn van elk schandaal in BN'er-land, als je je abonneert op haar platform achter een betaalmuur. Toch geeft ze op Instagram alvast een tipje van de sluier, dat eigenlijk al meer dan genoeg verraadt. Dus bespaar jezelf dat dure abonnement: Marco Borsato en Maan de Steenwinkel hebben hoogstwaarschijnlijk gefriemeld. Dit zou Waylon Coldeweijer hebben ingefluisterd.

Waylon vertelt 'iets te veel'

''Ik ga vanavond een aantal audiofragmenten delen van Waylon aan de telefoon met mij. Hij vertelt mij veel te veel,'' schrijft Yvonne op Instagram, verwijzend naar de content achter haar betaalmuur. ''Hij zegt dat hij weet wat Marco heeft gedaan met Maan.'' Daarnaast plaatst Yvonne een alarmerende emoji: de aubergine. We weten allemaal wat daarmee bedoelt wordt.

Dit zou niet alleen de genadeklap betekenen voor Marco, ook Maan en Waylon lopen kans op reputatieschade. Laatsgenoemde is namelijk 'de boodschapper' die Marco zou hebben verlinkt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties