Waylon provoceert interviewer: 'Lekker mijn grote z*k opblazen!'

Show & Tel
Waylon provoceert interviewer: 'Lekker mijn grote z*k opblazen!'
Show & Tel

Waylon provoceert interviewer: 'Lekker mijn grote z*k opblazen!'

Waylon provoceert interviewer: 'Lekker mijn grote z*k opblazen!'

Waylon en Bibi Breijman betraden gister de rode loper tijdens de première van het witte doek-fiasco 'Verliefd op Cuba'. Hier besloot een snode journalist het koppel te bestoken met vragen over Waylon zijn overspel. De zanger had duidelijk zijn grapjas aangetrokken en probeerde met stramme kaken zijn pijn weg te lachen: "Lekker mijn grote z*k opblazen!"

Affaire met kinderdagverblijfjuf

Volgens Juicechannel had Waylon in 2021 een affaire met Kimmy de Weed, de winnares van Love Island. "Kimmy werkte op het kinderdagverblijf waar dochtertje Teddy naartoe werd gebracht", meldde Juicechannel op Instagram. "Waylon is daar ook een aantal keer geweest en zo is het contact tussen de twee begonnen. Zelfs een kinderdagverblijf is een broedplaats voor leugens en affaires tegenwoordig."

Kinderjuice

Op de rode loper van ‘Verliefd op Cuba’ reageren Waylon en Bibi Breijman op de aantijgingen. “De enige juice waar ik me nog mee bezighoud, is de juice van mijn kinderen en dat is aardbei en banaan”, aldus een schaterende Bibi. “En meer niet, ik geniet lekker van deze avond en wij genieten lekker van elkaar.”

'Mijn grote z*k'

Ook Waylon trekt zijn grote mond open: “Weet je wat het is, er is een hoop gebeurd. Iedereen weet het zijne ervan en wij weten hoe het echt is. Dat is lekker toch? Daarom staan we hier en de rest kan lekker mijn grote z*k opblazen. Heerlijk toch, ja f*ck it.”

'Pittig van Bibi'

Volgens showbizzfossiel Patty Brard maken Waylon en Bibi een statement dat ze zich niks aantrekken van de pers. “Ik vind het wel heel pittig hoor, wat zij doet”, zegt ze in de uitzending van Shownieuws. Hiermee doelt Patty op de derde zwangerschap van Bibi en haar ziekte die bekend staat als ‘extreem zwangerschapsbraken’: hyperemesis gravidarum.

Bekijk hieronder het schurende fragment op de rode loper:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties