Wéér tegenslag voor Gordon: restaurants bijna failliet

Show & Tel
Wéér tegenslag voor Gordon: restaurants bijna failliet
Show & Tel

Wéér tegenslag voor Gordon: restaurants bijna failliet

Wéér tegenslag voor Gordon: restaurants bijna failliet

Het is alweer een aantal maanden geleden dat Gordon en zijn Australische ex Gavin Rosario publiekelijk een enorm break-up drama aan de wereld tentoonstelden. Na dagenlange tirades op Social Media en feestjes in het buitenland, heeft het nieuws rondom de zanger daarna even stilgelegen. Al lijkt het hem nu alweer niet erg mee te zitten: 'Zijn restaurants lijden fors verlies', meldt weekblad Party.

Fors verlies

Party is de boekhouding ingedoken en heeft de cijfers waargenomen van Gordon's horecaondernemingen. De zanger heeft namelijk ook een aantal restaurants en café's op zijn naam staan. Helaas draaien deze ondertussen fors verlies. Zo heeft The Burger Room B.V, een burgerrestaurant in Amsterdam, een negatief eigen vermogen van ruim 423.000 euro, terwijl dit een jaar eerder nog 198.000 euro was. Ook Blushing Amsterdam heeft een negatief eigen vermogen van 134.500 euro, terwijl dit een jaar eerder nog 58.4000 negatief bedroeg.

Suiting

Blushing, de ooit mega-populaire koffietent van Gordon, had eerder meerdere filialen. De zaak in Rotterdam werd kort na de opening alweer gesloten. Vorig jaar moest de vestiging in Blaricum er ook aan geloven. De sluiting kwam volgens Gordon door ‘personeelstekort’. Hij schreef vorig jaar september op Social media: 'Met pijn in mijn hart moet ik helaas mededelen dat ik genoodzaakt ben mijn vestiging in Blaricum van Blushing te sluiten. Er was al sprake van beëindiging van het huurcontract per 2024 door de uitbreiding van de Albert Heijn maar door het enorme personeelstekort is de boel niet meer operationeel te krijgen'.

Buiten beeld

Zijn laatste paar horecagelegenheden hangen dus aan een zijden draadje, en weten nog maar net de kop boven water te houden. Hoe ze zich uit deze enorme negatieve bedragen gaan weten te werken, is nog maar de vraag. Ondertussen houdt Gordon zich zelf zich nog angstvallig buiten beeld: het Instagram kanaal van de zanger is sinds zijn controversiële break-up met de noorderzon verdwenen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties