Wesley Sneijder zoenend gespot met notoire belastingfraudeur

Show & Tel
Wesley Sneijder zoenend gespot met notoire belastingfraudeur
Show & Tel

Wesley Sneijder zoenend gespot met notoire belastingfraudeur

Wesley Sneijder zoenend gespot met notoire belastingfraudeur

Voormalig voetbalvirtuoos Wesley Sneijder is momenteel op vakantie op het zonovergoten eiland Kreta. Tijdens een nachtelijk avontuur in Chersonissos stuitte hij op een bekend gezicht. Volgens het Instagram-account Juicechannel heeft Wesley een wilde nacht beleefd met Megan Deseaver, een bekendheid van de realityshows Temptation Island en Ex On The Beach.

Dansende duo in de disco

"Zoals het eruit ziet hebben Megan Deseaver en Wesley Sneijder een gezellige nacht gehad in Cherso", aldus Juicechannel op Instagram. Ze deelden een video waarin Wesley en Megan innig dansen en daarna een diepgaand gesprek voeren.

Ondanks dat Wesley geniet van zijn vrijgezellenbestaan, gaf hij een paar maanden geleden toe dat hij nog steeds spijt heeft van zijn verraad aan Yolanthe Cabau, de moeder van zijn zoon Xess Xava. "Ik heb mijn fouten toegegeven", zei Wesley in het YouTube-programma Open Kaart van Robbert Rodenburg. "Ik heb er tot op de dag van vandaag spijt van. Maar soms moeten dingen gebeuren om je ogen te openen."

Wesley's wijze woorden

Wesley gaf aan dat hij heeft geleerd van zijn fouten. "Thuis is het allerbelangrijkste. Toen we uit elkaar gingen, realiseerde ik me dat. Te laat, maar wel een waardevolle les voor de toekomst."

Realitysterren en Wesley

Dit is niet de eerste keer dat Wesley Sneijder een gezellige tijd heeft met een realityster. Eerder werd hij gezien met Jotti Verbruggen, bekend van het programma Love Island. Tussen Wesley en Jotti is het uiteindelijk niets geworden. Of het met Megan wel iets wordt, blijft nog de vraag.

Megan's pikante plannen

Megan nam in 2018 deel aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Kevin. Hun relatie liep stuk tijdens het programma en een paar jaar later begon Megan met OnlyFans. Met haar pikante content verdient ze maandelijks ongeveer 20.000 euro. Ze gaf eerder aan dat ze geen belasting betaalt. "Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg", zei de realityster in het YouTube-programma Allures. Ze was al van plan om naar Dubai te verhuizen. "Daar is het gewoon belastingvrij."

Wesley Sneijder zoenend gespot met notoire belastingfraudeur
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties