WOW: MAFS-Jerney is onherkenbaar na maandenlang superstreng diëten (BEELD)

Show & Tel
WOW: MAFS-Jerney is onherkenbaar na maandenlang superstreng diëten (BEELD)
Show & Tel

WOW: MAFS-Jerney is onherkenbaar na maandenlang superstreng diëten (BEELD)

WOW: MAFS-Jerney is onherkenbaar na maandenlang superstreng diëten (BEELD)

Jerney van Hasseld, de goedlachse krullenbol die we kennen als echtgenote van Jeffrey in Married at First Sight, deelt foto's van een ongelofelijke transformatie op haar Instagram. Daarin vertelt ze dat ze zichzelf heeft onderworpen aan een streng dieet - op wat wijntjes tijdens de huwelijksreis na - en dat ze nu bijna 30 kilo aan gewicht is verloren.

Knop omgezet

Jerney begon aan haar afval-meesterplan nog voordat de opnames van Married at First Sight gestart waren. "Tot 2 jaar geleden woog ik 108 kilo,'' schrijft ze op haar Instagram. "Ik zette de spreekwoordelijke knop om en begon af te vallen. Toen ik mij moest laten wegen op de testdag wog ik 97 en dat was voor mij de eerste x dat iemand anders dan ikzelf mijn gewicht te zien kreeg." Hiermee doelt Jerney op de dag dat 'de experts' van MAFS de deelnemers onder de loep nemen, van hun lichaamsodeur tot aan hun politieke voorkeuren. En ja, ook lichaamsomvang is een meespelende factor in de zoektocht naar een perfecte match.

Bewuster met voedsel

"Ik bleef doorgaan met afvallen en toen ik verrast werd door carlo woog ik op dat moment 94 kilo,'' vervolgt Jerney, terugdenkend aan het moment dat Carlo haar verwittigde dat ze iemand voor haar hadden gevonden. "Ook tijdens de opnamens bleef ik letten op m'n voeding, maar genoot ik ook zeker wel van de lekkere wijntjes en etentjes. Ik wil mijzelf niets ontzeggen, maar ik ben wel bewuster geworden van wat ik eet en waarom ik het eet."

Trots

Als Jerney nu op de weegschaal stapt, lacht een getal van 81 kilo terug. "Ik ben er zeker trots op dat ik dit al heb bereikt,'' aldus de afgeslankte uitgehuwde. "Is dit waar ik wil zijn? Dat weet ik niet helemaal als ik eerlijk ben, want al ben ik nog zo ver, mijn onzekerheden zijn nog altijd niet verdwenen maar ik laat mij er niet door tegen te houden!!"

Bij het bericht plaatst Jerney een foto van toen ze nog 94 kilo woog en een recente foto, met haar huidige gewicht van 81 kilo. Hallo, strakke kaaklijn!

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties