Yvonne Coldeweijer: 'Rachel Hazes in de gevangenis!'

Show & Tel
Yvonne Coldeweijer: 'Rachel Hazes in de gevangenis!'
Show & Tel

Yvonne Coldeweijer: 'Rachel Hazes in de gevangenis!'

Yvonne Coldeweijer: 'Rachel Hazes in de gevangenis!'

Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes: het lijkt een duel zonder eind. De twee showbizzdiva's blijven verbale tikken aan elkander uitdelen, maar vandaag spant Yvonne de kroon met de sneer der sneren. "Kan Rachel hier niet aan meedoen?"

Soap Rachel

Onlangs werd bekend gemaakt dat Rachel Hazes vermoedelijk een eigen soapserie krijgt op SBS 6. De proefopnames hiervan worden momenteel geschoten in het zonovergoten Torremolinos, waar Hazes haar eigen brasserie heeft geopend. “Het gaat over de emigratie van Rachel Hazes naar La Carihuela en de overname van Casa Beense, wat nu wordt gerund door de dochter van Peter Beense. Rachel heeft de zaak overgekocht en gaat dus nu een soort van alle kneepjes van het vak leren om straks de zaak zelf te kunnen runnen,'' vertelt een TikTokker die toevallig langs de cameraploeg liep en wat informatie opving.

Yvonne heeft een beter idee

Nu heeft Yvonne Coldeweijer een veel ludieker verdienmodel voor Rachel bekokstoofd. Zij ziet namelijk weinig kans van slagen in het originele realityconcept van Hazes. "In plaats van een real life soap waar geen hond op zit te wachten,'' schrijft de juicequeen op Instagram, "kan de meid hier niet aan meedoen? Dan kijken we wel!"

Rachel in het gevang

Daarbij plaatst Yvonne een artikel van het Algemeen Dagblad, waarin ze een nieuw programma aankondigen. "Er wordt gewerkt aan een tv-programma waarin BN'ers vast worden gezet in de gevangenis,'' luidt de kop van het artikel.

"In het experiment is het de bedoeling dat bekende Nederlanders vijf dagen volledig opgaan in het leven in een gevangenis. Zij worden omringd met lotgenoten die in werkelijkheid ex-gedetineerden zijn, maar nu voor even terugkeren in hun oude leven in de gevangenis. Het tijdelijk verblijf van de BN’ers zal door camera’s gevolgd worden,'' volgt de omschrijving van het programma.

Plan B

Volgens Yvonne zal Nederland onmiddelijk voor de buis kruipen om 'de gecremeerde kroket' achter slot en grendel te zien verdwijnen. Er is dus in ieder geval een lucratieve plan B voor Raggel, mocht de soap niet slagen.

Yvonne Coldeweijer: 'Rachel Hazes in de gevangenis!'
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties