Zoveel poen gaat Rachel Hazes verdienen met haar realitysoap

Show & Tel
Zoveel poen gaat Rachel Hazes verdienen met haar realitysoap
Show & Tel

Zoveel poen gaat Rachel Hazes verdienen met haar realitysoap

Zoveel poen gaat Rachel Hazes verdienen met haar realitysoap

SBS 6 is momenteel proefopnames aan het draaien voor een mogelijke realityshow. In de hoofdrol? Niemand minder dan showbizzweduwe Rachel Hazes. Het is nog onzeker of de opnames 'leuk genoeg' zijn om daadwerkelijk uit te zenden, maar hoeveel geld kan Raggel überhaupt vragen voor haar narcistenshow? “Ze mag blij zijn met 50K!”

De goudbruin gebakken gastvrouw heeft onlangs een brasserie overgenomen aan de Spaanse kust en ze wil dolgraag dat haar werkzaamheden worden gedocumenteerd. Op dit moment is SBS 6 proefopnames aan het schieten en als deze geschikt zijn voor het grote publiek, dan gaan ze een hele serie afleveringen bestellen.

'Wie heeft dát bedacht?'

Shownieuws-gezicht Evert Santegoeds heeft er geen vertrouwen in. “Wie dát bedacht heeft… Een docusoap over Rachel Házes, die koffie loopt te serveren. Dat is toch totaal niet leuk?”, sneert hij in de podcast Strikt Privé.

Hij vervolgt: “Er is ook geen tegenspeler, er is geen nieuwe man in d’r leven, er is helemaal niks, er is geen familie meer die er een rol in speelt. En dan ga je de camera zetten op Rachel Hazes! Het zal mij benieuwen.”

Wat verdient zo'n soap?

Collega Jordi Versteegden, verslaggever van De Telegraaf, denkt dat Rachel dit doet om klanten te werven voor de nieuwe brasserie. “Aan de andere kant is het natuurlijk wel slim van haar nu ze die zaak aan het opzetten is in Spanje, dat ze dat laat vastleggen.”

Evert daarop: “Natuurlijk. Aan alle kanten is het voor haar gunstig, maar wie ernaar gaat kijken en wie er plezier aan beleeft… Dat lijkt me sterk. En wat zij verdient met zo’n docusoap, ja, daar moet je heel wat koffiekopjes voor uitserveren hoor.”

50 duizend euro

Jordi vraagt zich af wat Rachel hier nou voor zou vragen. “Ja, dan willen de mensen weten wat je dan verdient met zo’n docusoap. Is dat rond de 50 duizend euro per seizoen of meer?”

Zo'n bedrag verdien je niet gauw aan winst met een brasserie, aldus Evert. Hij is daarom van mening dat ze daar blij mee mag zijn. “Ik denk dat ze in haar handen mag knijpen als ze dat krijgt, want iedereen zegt ook: het is reclame voor je zaak daar. Maar nogmaals: daar moet je aardig wat kopjes koffie voor serveren…”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties