Özcan Akyol is terug op de buis en ontkent bezoek aan Turkse tandarts: 'Onzin!!!'

Show & Tel
Özcan Akyol is terug op de buis en ontkent bezoek aan Turkse tandarts: 'Onzin!!!'
Show & Tel

Özcan Akyol is terug op de buis en ontkent bezoek aan Turkse tandarts: 'Onzin!!!'

Özcan Akyol is terug op de buis en ontkent bezoek aan Turkse tandarts: 'Onzin!!!'

Özcan Akyol maakte gisteren zijn comeback bij Vandaag Inside, waarbij de kijkers massaal één ding opviel: de schrijver heeft zijn gekartelde bijtspijkers omgeruild voor een set ambachtelijke Turkse kronen. Eus zelf beweert echter al jarenlang een onzichtbare beugel te dragen. “Joh, wat een onzin!”

Als je er eenmaal op let, is er geen ontkennen meer aan: Özcan Akyol lachte voorheen nooit zijn tanden bloot op televisie, maar gisteravond krulde meneer onophoudelijk zijn bovenlip. En geef die man eens ongelijk! In het licht van de schijnwerpers blinken nu een stel kaarsrechte tanden. Een achtste wereldwonder of een peperdure souvenir uit Instanbul?

Nieuwe tanden

De kijkers van Vandaag Inside vragen zich af hoe Eus opeens aan zo'n kaarsrecht kauwinstrument komt. "Wat zit die Eus te knarsen met zijn nieuwe tanden”, merkte ene Jeffrey op. En Mariëtta: “Eus heeft in Turkije zijn tanden laten doen!!”

Eerder liet de bestseller-auteur al een haartransplantatie uitvoeren, dus hij is kennelijk niet vies van een ingreepje hier en daar. En een beetje metroman gaat natuurlijk wel voor de packagedeal: een setje facings om te matchen bij je rits nieuwe haarwortels. Eus heeft zijn wekenlange pauze bij IV in ieder geval uitstekend benut.

Onzin!!!

Onzin, reageert Eus in een appje aan Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden. “Wat andere mensen opviel is dat hij iets aan zijn gebit zou hebben gedaan”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

“Mensen dachten ook dat hij zijn tanden heeft gebleekt, maar ik had Eus vanochtend even op de app gehad en hij zegt: ‘Nee joh, wat een onzin, ik heb al anderhalf jaar een onzichtbare beugel. Misschien zien de mensen dat.’”

Onzichtbare beugel

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het een vreemd verhaal. “Nee, een onzichtbare beugel zien mensen niet,” zegt hij twijfelachtig. Jordi, cynisch: "Ja, heel scherp van jou." Evert dwaalt vervolgens af: “Ik heb invisible socks. Invisisocks. Die bieden ze aan in drie kleuren. Dat vind ik ook zo raar. Als je van jezelf zegt dat je onzichtbare sokken maakt voor in sneakers, en je ze dan toch in drie kleuren aanbiedt…”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties