Zóveel kilo is Frans Bauer afgevallen op vakantie

Show & Tel
Zóveel kilo is Frans Bauer afgevallen op vakantie
© BSR Agency
Show & Tel

Zóveel kilo is Frans Bauer afgevallen op vakantie

Zóveel kilo is Frans Bauer afgevallen op vakantie
© BSR Agency

Frans Bauer is op vakantie in Gran Canaria, maar dit zit hem niet in de weg bij zijn afvalrace. De volkszanger houdt zijn gezonde levensstijl vol in het buitenland, en staat daarom voor een pleasant surprise als hij thuis weer op de weegschaal staat. Hij is op zijn vakantie namelijk 2,5 kilo afgevallen.

Afgevallen op vakantie

'Wat er nou hier gebeurt op vakantie, het is niet te geloven. Het is de allereerste keer in mijn hele leven dat ik afgevallen ben op vakantie!' vertelt de zanger trots. Hij vertelt hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen. Blijkbaar bleef Frans mager eten, en iedere dag nog gewoon in de sportschool staan. Daarnaast at hij bij de lunch een salade en 's avonds een stukje vlees. 'Geen saus, geen poespas, geen ellende', vertelt de zanger. 'Dat heeft geresulteerd in 2,5 kilo eraf. Een win-winsituatie. Op de playa zijn én afvallen. Dat is toch geweldig?'

35 kilo kwijt

De zanger wordt eind dit jaar 50. Voor die tijd wilde hij in totaal 35 kilo afgevallen zijn, vertelde hij enkele weken geleden bij RTL Boulevard. Hij woog namelijk 120 kilo toen hij besloot het roer om te gooien. 'Nog maar zeven kilo en dan ben ik de oude Frans die ik ooit was', vertelde de zanger trots. 'Ik train gemiddeld vier keer in de week zo’n 15 kilometer. Dan komt daar nog de krachttraining en het fietsen en het wandelen met Maris bij.'

Sixpack t-shirt

Frans is dus hard op weg om zijn doel te bereiken. Ondertussen is de volkszanger namelijk al meer dan 30 kilo kwijt. Tot die tijd blijft hij nog even in zijn sixpack t-shirt op het podium shinen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties