Ajax wil Andries Noppert kopen

Sport
Ajax wil Andries Noppert kopen
Sport

Ajax wil Andries Noppert kopen

Ajax wil Andries Noppert kopen

Ajax is op zoek naar verschillende transfers op de markt, waaronder een doelman. Volgens technisch manager Ferry de Haan heeft Ajax zijn oog laten vallen op de 28-jarige Andries Noppert van SC Heerenveen, die op het WK doorbrak met zijn optredens als eerste keus keeper van het Nederlands elftal.

Zijn contract loopt medio 2024 af en er hebben nog geen clubs een officieel bod op hem uitgebracht, maar de Haan erkent dat dit snel zou kunnen veranderen gezien zijn recente vorm.

De carrière van Noppert nam vorig jaar een grote vlucht toen hij overstapte naar Go Ahead Eagles en vervolgens in de zomer van vorig jaar terugkeerde naar Heerenveen. De de afgelopen weken vormden het hoogtepunt van zijn carrière, waarin hij vijf WK-wedstrijden voor oranje keepte.

Op dit moment heeft Ajax twee ervaren keepers, Remko Pasveer (39) en Maarten Stekelenburg (40), waarvan het contract binnenkort eindigt. Jongeling Jay Gorter (22) wacht nog op zijn doorbraak en wordt mogelijk het komende half jaar uitgeleend.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties