Formule 1 tot zeker 2025 nog in Nederland

Sport
Formule 1 tot zeker 2025 nog in Nederland
Sport

Formule 1 tot zeker 2025 nog in Nederland

Formule 1 tot zeker 2025 nog in Nederland

De Formule 1 verlengt het contract met de Dutch GP. De historische race zal nog zeker tot en met 2025 op de F1-kalender verschijnen. Kunnen we Verstappen en De Vries nog mooi een tijdje supporten voor hun thuisrace.

Vorig jaar keerde de Formule 1 na jaren afwezigheid weer terug in de duinen van Zandvoort. Door de enorme populariteit die de afgelopen jaren flink is gestegen, heeft de organisatie van de Dutch GP het voor elkaar gekregen om de race weer naar Nederland te brengen. Het contract liep in eerste instantie tot en met 2023, maar die is nu verlengt tot minstens 2025.

Thuishelden

Vanaf 2023 is Max Verstappen niet meer de enige Nederlandse Formule 1-coureur op de grid. Nyck de Vries, de 27-jarige Fries (zou bijna zeggen dat het een woordgrap is), zal zich vanaf volgend jaar ook officieel en eindelijk F1-coureur mogen noemen. Hij wordt rijder bij het zusterteam van Red Bull Racing, AlphaTauri. Nyck is wereldkampioen in zowel de Formule 2 en Formule E. We kunnen dus nog zeker drie jaar genieten van het Nederlandse duo in Zandvoort.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties