Heftig: Ajax treft topteams in Champions League

Sport
Heftig: Ajax treft topteams in Champions League
Sport

Heftig: Ajax treft topteams in Champions League

Heftig: Ajax treft topteams in Champions League

Ajax staat in groep A van de Champions League. Alfred Schreuders Ajax treft onder meer Napoli en de Rangers in een zware poulefase.

Voor Ajax is Liverpool geen onbekende, het Britse team zat twee jaar geleden ook in de selectie bij de Amsterdammers. Ajax verloor beide wedstrijden met krappe marges (0-1 en 1-0). Een gelijkspel leek op Anfield haalbaar voor Ajax, maar door een blunder van Onana maakte Curtis Jones de winnende goal.

'Zware poule'

Trainer Alfred Schreuder laat weten dat hij de affiches prachtig vind. "We kijken er met z'n allen naar uit." Timber werd gevraagd naar wie hij kent en wat hij van de groep vindt: "Ik ken Virgil van Liverpool en de Nederlandse trainers van Rangers. Ik vind het een zware poule maar wel mooie wedstrijden. Napoli thuis twee jaar ongeslagen."

Schreuder: "Ajax is de laatste jaren in Europa gegroeid, dat zie je aan de spelers die hier nu spelen. Daarin zijn we wel gegroeid in status."

Champions League loting Ajax

Poule A van de Champions League bestaat uit

- Ajax
- Liverpool
- Napoli
- Rangers

Volledige loting Champions League:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties