Jan Boskamp opgenomen op intensive care

Sport
Jan Boskamp opgenomen op intensive care

Jan Boskamp opgenomen op intensive care

Jan Boskamp opgenomen op intensive care

Oud-voetbalerJan Boskamp (74) was er slecht aan toe. In Vandaag Inside zegt de analist dat hij een pacemaker heeft gekregen, waarvoor hij zes dagen op de intensive care lag.

Warme bakker

"Ik was bijna bij de warme bakker. Ik heb gisteren ben ik naar Feyenoord Ajax gegaan voor de eerste keer, met de doktoren erbij, die zeiden dat het prima was. Uiteindelijk heb ik zes dagen op de intensive care gelegen. Ik heb al twee keer een kijkoperatie gehad, toen hebben ze er stents ingezet, maar het ging niet beter." aldus Boskamp in het opinie-programma.

Liters vocht

"Dus je rikketik was niet helemaal oké," vroeg Wilfred Genee. "Die was niet helemaal in orde, dus heb ik er nog twaalf dagen gelegen. Toen hebben ze er een pacemaker ingezet." Ook zaten de longen van Boskamp vol met water en hield hij veel vocht vast. "Niet normaal hoeveel eruit kwam, liters gewoon."

De ingrepen hebben gelukkig wel effect gehad. "Het is niet te geloven. Ik zei altijd dat ik zo moe was. Dat is nu niet meer zo," besluit Boskamp.

Bekijk hieronder het verhaal van Boskamp

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties