Mike Tyson gaat de vriend van Jutta Leerdam klappen geven

Sport
Mike Tyson gaat de vriend van Jutta Leerdam klappen geven
Sport

Mike Tyson gaat de vriend van Jutta Leerdam klappen geven

Mike Tyson gaat de vriend van Jutta Leerdam klappen geven

Mike Tyson stapt binnenkort weer de boksring in. De voormalig wereldkampioen zwaargewicht neemt het in een gevecht op tegen de Amerikaanse influencer en bokser Jake Paul. De match vindt plaats op 20 juli in het AT&T Stadium in Texas en wordt live uitgezonden op Netflix.

Bekijk de trailer van Jake Paul vs Mike Tyson hieronder:

Eén van de beste ooit

Tyson geldt als een van de beste boksers ooit. Hij beëindigde in 2005 zijn loopbaan waarin hij vijftig wedstrijden won en zes keer verloor. In 2020 keerde hij al eens terug in de ring voor een gevecht met Roy Jones jr.

"Ik kijk er erg naar uit om met Jake Paul de ring te betreden", laat Tyson weten. "Hij is door de jaren heen aanzienlijk gegroeid als bokser", zegt de nu 57-jarige Tyson over zijn dertig jaar jongere tegenstander.

De 27-jarige Paul werd aanvankelijk bekend als youtuber en maakte in 2020 zijn debuut als professioneel bokser. Sinds zijn debuut vocht Paul tien wedstrijden, waarvan hij er één verloor. Hij is naast zijn carrière als youtuber en bokser ook bekend als de vriend van de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam.

Jake Paul reageert op aankondiging

Paul meldt op Instagram: " Het grootste gevecht van de 21e eeuw, in het grootste NFL-stadion in de VS, live uitgezonden op het grootste streamingplatform ter wereld. Dat is de MVP-manier. Of je nu kijkt op Netflix of persoonlijk komt, of je nu team Paul of team Tyson bent, of je nu een levenslange boksfan bent of je eerste gevecht bekijkt, dit evenement wil je niet missen.

Hij vervolgt: "Ik kan niet enthousiaster zijn om dit geweldige gevecht beschikbaar te maken voor alle Netflix-abonnees, samen met de hardste bokser aller tijden, Mike Tyson, op zaterdag 20 juli. Mijn doel is om wereldkampioen te worden en nu heb ik de kans om mezelf te bewijzen tegen de grootste zwaargewichtkampioen ter wereld, de slechtste man op aarde en de gevaarlijkste bokser aller tijden. Tijd om Iron Mike te laten inslapen."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties