Mo Ihattaren wordt vervolgd voor mishandeling

Sport
Mo Ihattaren wordt vervolgd voor mishandeling
ANP
Sport

Mo Ihattaren wordt vervolgd voor mishandeling

Mo Ihattaren wordt vervolgd voor mishandeling
ANP

Voetballer Mohamed Ihattaren wordt vervolgd voor een mishandeling op 11 februari 2023. Daarnaast zal hij ook worden aangeklaagd voor een poging tot uitlokking van bedreiging op 7 oktober 2022. Dat bevestigen ingewijden aan het ANP. Het Openbaar Ministerie kan alleen zeggen dat een 21-jarige man uit Vleuten wordt vervolgd voor deze feiten en wil niet bevestigen dat het gaat om Ihattaren. Voor de zaak is nog geen zittingsdatum bekend.

Mishandeling

De Telegraaf meldde eerder dat de voetballer verdacht wordt van het mishandelen van zijn ex-vriendin. Hij zou zijn aangehouden in Amsterdam. Ook is zijn huis in Vleuten doorzocht.

Slavia Praag

De oud-speler van PSV is op dit moment onder contract bij Slavia Praag. Eerder was hij verbonden aan Juventus, waar hij sinds de zomer van 2021 onder contract stond. Ook werd hij enige tijd gehuurd door Ajax, maar door problemen in de privésfeer werd dat geen succes. Ihattaren speelde tussen 2019 en 2021 voor het eerste elftal van PSV, waar hij ook de jeugdopleiding heeft doorlopen.

Bij de club lag hij regelmatig in de clinch met trainer Roger Schmidt en de clubleiding.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties