Rafael van der Vaart leeft gescheiden van Estavana Polman

Sport
Rafael van der Vaart leeft gescheiden van Estavana Polman
© BSR Agency
Sport

Rafael van der Vaart leeft gescheiden van Estavana Polman

Rafael van der Vaart leeft gescheiden van Estavana Polman
© BSR Agency

Na het ontslag van hoofdtrainer Roland Vrabec zat de club Esbjerg fB zonder trainer, waardoor er een beroep werd gedaan op de 39-jarige Rafael van der Vaart. Hierdoor woont de oud-voetballer van onder meer Ajax, Real Madrid en Tottenham Hotspur nu in Denemarken, terwijl zijn vrouw Estavana Polman in Roemenië carrière aan het maken is.

Op astand

Door deze situatie leven ze nu gescheiden van elkaar. Estevana zit met hun dochtertje Jesslynn in Boekarest, waar ze op het hoogste niveau handbal speelt, terwijl Damián - de zoon van Rafael en Sylvie Meis - bij hem in Denemarken woont.

Familiegevoel is weg

Tegen weekblad Story zegt Rafael dat hij het daar erg moeilijk mee heeft: "Leuk is anders. Ik ben wel een paar keer een week naar Roemenië geweest. Maar het fijne familiegevoel heb je natuurlijk niet. Ik mis het gezinsleven met Estavana."

Moeder

Voor de kinderen is het ook geen pretje, zo laat Rafael weten: "Ik merk ook dat Jesslynn Damián erg mist. En Damnián haar ook. Jesslynn snapt wel waarom de situatie nu zo is, maar dat missen blijft hè", zo schrijft de voetballer. Er is ooit overwogen om de kleine meid ook in Denemarken te houden, maar daar kon Estevana niet mee akkoord gaan: "Estavana wil haar dochter echt bij zich hebben. En ikzelf vind het ook wel fijn dat ze bij haar moeder is."

Relatie

Voor zover bekend gaat de relatie tussen de twee nog wel goed, ondanks de fysieke afstand.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties