Rico Verhoeven loopt serieuze blessure op

Sport
Rico Verhoeven loopt serieuze blessure op

Rico Verhoeven loopt serieuze blessure op

Rico Verhoeven loopt serieuze blessure op

Zoals we eerder deze week al konden melden is het volgende gevecht van Rico Verhoeven bij Glory niet tegen Alistair Overeem, maar stapt hij de ring in tegen #1 Antonio Plazibat. Toch moeten Rico's fans nog even geduld hebben op het gevecht met de Kroaat.

Bekijk de persconferentie die om 15:15 begint hieronder:

Collision 5

Glory wilde het gevecht vanmiddag op een persconferentie aankondigen, maar Rico Verhoeven heeft gisteren tijdens een training een blessure opgelopen aan één van zijn knieën. Hierdoor wordt het gevecht verplaatst naar later dit jaar, vermoedelijk na de zomer. Over de ernst van de blessure hebben zowel Verhoeven als Glory nog geen verdere mededelingen gedaan. Wel is bekend dat het evenement getiteld Collision 5 in het GelreDome zal plaatsvinden.

Rico komt met verklaring:

Op de persconferentie zei Rico dat hij nog niet eerder zo geblesseerd is geraakt. "Ik denk dat al die gevechten hun tol beginnen te eisen. In het gevecht met Jamal liep ik een flinke oogblessure op, nu is het mis met mijn knie," aldus de zwaargewichtkampioen. Op de vraag of hij zijn carrière aan het afronden is zegt hij: "Ik blijf inderdaad niet tot mijn veertigste vechten. Ik denk nog een jaar of twee."

Foto: ©Glory

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties