Bam! Dit wordt de volgende tegenstander van Rico Verhoeven

Sport
Bam! Dit wordt de volgende tegenstander van Rico Verhoeven
Sport

Bam! Dit wordt de volgende tegenstander van Rico Verhoeven

Bam! Dit wordt de volgende tegenstander van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven maakt binnenkort zijn terugkeer in de ring van Glory. De opnames van de actiefilm The Black Lotus zitten erop, evenals zijn eigen evenement HIT IT, waardoor er nu nog maar één ding opzit: de zwaargewichttitel die hij inmiddels al tien jaar in bezit heeft verdedigen.

Bekijk de laatste videoboodschap van Rico hieronder:

Alistair Overeem has left the building

Na zijn partij tegen Badr Hari daagde Alistair Overeem, die na een lange periode bij de UFC weer een terugkeer maakte in het kickboksen, de regerend Glory-kampioen uit. Rico leek hier meteen op in te gaan en beloofde met Overeem af te rekenen, maar die wedstrijd is op de lange baan geschoven.

Volgens Vechtsportinfo gaat Rico het binnenkort opnemen tegen de Kroaat Antonio Plazibat, de nummer 1 in de ranglijst die zijn laatste partij in één ronde middels knockout wist te winnen. "Ik heb maar één ding te zeggen. Rico Verhoeven, waar de fuck ben je? Ik ga je vermoorden!" riep Plazibat vervolgens in de microfoon. En niet zonder succes, want die mogelijkheid gaat hij krijgen.

Wie kan winnen van Rico?

De 194 cm lange en 108 kg wegende Antonio Plazibat heeft bij Glory laten zien een absolute killer te zijn, maar je moet van goede huize komen om The King of Kickboxing te onttronen. Want zelfs de mokerslagen van Ben Saddik wisten Rico niet klein te krijgen. Vooralsnog lijkt Rico gewoon onverslaanbaar, dus een spannende pot wordt het zeker.

Als de geruchten kloppen zullen Verhoeven en Plazibat het in maart tegen elkaar opnemen. Het is nog niet bekend op welke locatie, wel dat het gevecht in Nederland zal plaatsvinden.

Update: Glory heeft het gevecht tegen Plazibat officieel bekend gemaakt, maar er is wel een kink in de kabel: Rico is geblesseerd, derhalve zal de partij pas na de zomer plaatsvinden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties