Real Madrid-speler zet tattoo van dochter en krijgt schokkend nieuws van vriendin

Sport
Real Madrid-speler zet tattoo van dochter en krijgt schokkend nieuws van vriendin
GettyImages
Sport

Real Madrid-speler zet tattoo van dochter en krijgt schokkend nieuws van vriendin

Real Madrid-speler zet tattoo van dochter en krijgt schokkend nieuws van vriendin
GettyImages

Soms kan een tatoeage achteraf voor spijt zorgen, en dat is precies wat de Braziliaanse voetballer Vinicius Tobias is overkomen. De voormalige Real Madrid-speler, die van 2022 tot 2024 door de Spaanse club werd gehuurd van Shakhtar Donetsk, besloot een tatoeage te laten zetten ter ere van zijn pasgeboren dochter. Wat een vreugdevolle gebeurtenis had moeten zijn, kreeg echter een pijnlijke wending toen zijn ex-partner met onverwacht nieuws kwam.

Liefdevolle tattoo voor zijn dochter

Vinicius Tobias had een relatie met influencer Ingrid Lima, maar de twee gingen uit elkaar terwijl Lima al zwanger was. Op 8 oktober beviel Lima van een dochter, die ze Maite noemde. Ondanks hun breuk was de geboorte van Maite voor Vinicius een bijzonder moment. Hij was zo gelukkig dat hij besloot een tatoeage te laten zetten met de tekst: “Maite, te amo” (Maite, ik hou van je). Hiermee wilde hij zijn liefde voor zijn dochter vereeuwigen.

Twijfel over het vaderschap

Kort na de geboorte kwam Lima echter met schokkend nieuws. Ze onthulde dat zij en Vinicius tijdens hun relatie een korte pauze hadden genomen en beiden intussen met anderen betrokken waren geweest. Dit zorgde voor grote onzekerheid over het vaderschap van Maite. Was Vinicius wel echt de vader van het meisje, of was ze verwekt door een ander.

DNA-test brengt waarheid aan het licht

Eerder deze week besloot Ingrid Lima via Instagram duidelijkheid te geven over de situatie. Ze vertelde dat er een DNA-test was gedaan en dat de resultaten helaas niet in het voordeel van Vinicius uitpakten. “Ik moet een verklaring afleggen over iets wat steeds vermoeiender wordt: we hebben een DNA-test gedaan en Maite is niet de dochter van Vinicius”, deelde Lima op haar social media.

Carrière van Vinicius bij Real Madrid

Tijdens zijn twee jaar bij Real Madrid maakte Vinicius Tobias minder indruk dan zijn naamgenoot, Vinicius Junior. Hij speelde voornamelijk wedstrijden voor het tweede elftal van de club, maar kreeg op 6 januari de kans om zijn debuut te maken in een bekerwedstrijd tegen Arandina. Helaas bleef dit ook zijn enige optreden voor het eerste elftal. Na zijn periode bij Real Madrid keerde Vinicius terug naar Shakhtar Donetsk, waar hij afgelopen zomer een nieuw contract tekende. Onder leiding van hoofdtrainer Marino Pusic ligt de Braziliaanse rechtsback nog vijf jaar vast bij de Oekraïense club.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties