Netflix groeit keihard na verbod delen account

Streaming
Netflix groeit keihard na verbod delen account
Streaming

Netflix groeit keihard na verbod delen account

Netflix groeit keihard na verbod delen account

Netflix heeft een spectaculaire groei doorgemaakt. In het laatste kwartaal van vorig jaar verwelkomde de streaminggigant maar liefst 13,1 miljoen nieuwe abonnees. Dit aantal overtreft alle voorgaande kwartalen sinds de start van de pandemie.

260 miljoen accounts

De totale abonneebasis van Netflix is nu de magische grens van 260 miljoen gepasseerd. Dit betekent een indrukwekkende groei van bijna 13 procent vergeleken met vorig jaar. Een belangrijke factor hierin is het nieuwe beleid van Netflix tegen het delen van accounts.

Frisse content trekt kijkers

Netflix blijft zijn aanbod vernieuwen om nieuwe klanten aan te trekken. Hits van het afgelopen kwartaal waren de post-apocalyptische thriller 'Leave the World Behind' en een documentaire over voetballegende David Beckham.

Toekomstige groei in perspectief

Ondanks deze indrukwekkende cijfers tempert Netflix de verwachtingen voor de komende maanden. De streamingdienst voorspelt een minder sterke groei in het eerste kwartaal van 2024. Toch is het doel om de groei van het eerste kwartaal van vorig jaar, toen er bijna 2 miljoen abonnees bijkwamen, te overtreffen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties