Vader Melisa Schaufeli getraumatiseerd op vakantie (beelden)

Video
Vader Melisa Schaufeli getraumatiseerd op vakantie (beelden)
Video

Vader Melisa Schaufeli getraumatiseerd op vakantie (beelden)

Vader Melisa Schaufeli getraumatiseerd op vakantie (beelden)

Melisa Schaufeli, voetbalvrouw van voormalig profvoetballer Andy van der Meijden, is met haar familie op vakantie, en komt daar op het strand een daadwerkelijke chiropractor tegen. Deze wilt haar vader wel even van zijn stijve nek af helpen. Deze weet echter even totáál niet wat hem overkomt.

Alles kraakt

Eerst wordt hem even de nek losgeschut voordat zijn nek ruw naar de zijkant wordt geknakt. Melisa's vader lijkt even helemaal van de wereld te zijn terwijl hij verwoed zijn nek vasthoudt. 'Alles kraakt, hoor je het?', vraagt hij aan het einde nog even beduusd aan zijn familie, die niet meer bijkomen van het lachen.

Over Melisa

Melisa Schaufeli werd geboren op 29 augustus 1980 in Utrecht, Nederland. Haar eerste stappen in de wereld van modelleren werden al op jonge leeftijd gezet. Schaufeli verwierf brede bekendheid bij het Nederlandse publiek door haar verschijning op de Nederlandse realityshow "Melisa: Nederlands Mooiste". Deze show volgde het persoonlijke leven van Melisa en gaf kijkers een kijkje achter de schermen van haar drukke leven als model en ondernemer.

Relatie met Andy

Melisa is ook mede-eigenaar van de "Melisa Schaufeli Lifestyle Boutique," een conceptstore in Zeist die zich richt op mode, interieurdesign en lifestyleproducten. De paden van Melisa Schaufeli en Andy van der Meyde kruisten elkaar in 2006, in een nachtclub in Amsterdam. De turbulente periodes in Andy's leven, waaronder zijn strijd tegen verslavingen en persoonlijke problemen, maakten de relatie er niet eenvoudiger op. Toch kwamen de twee er bovenop en wonen ze samen met hun twee kinderen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties