Zien: Addy van den Krommenacker loopt snoeihard tegen glazen deur aan

Video
Zien: Addy van den Krommenacker loopt snoeihard tegen glazen deur aan
Video

Zien: Addy van den Krommenacker loopt snoeihard tegen glazen deur aan

Zien: Addy van den Krommenacker loopt snoeihard tegen glazen deur aan

Pijnlijk nieuws voor Addy van den Krommenacker. In beelden die hij op Instagram heeft gedeeld is te zien hoe hij vol met zijn gezicht tegen een glazen deur loopt.

Pijn

'Dat deed pijn!', schrijft Addy bij de video. Kennelijk kan hij ondertussen zelf wel lachen om de fail video. In de video is te zien hoe Addy een pand wil verlaten. De deuren zijn volledig gemaakt van glas, maar het lijkt erop dat Addy denkt dat de deuren open zijn. De mode-ontwerper loopt daardoor vol met zijn gezicht tegen de glazen deur aan.

Pech

Addy heeft de laatste tijd wel meer pech. Afgelopen jaar raakte een koffer vol met dure jurken kwijt. De koffer die verdween op Schiphol is ondertussen weer terecht. Hij twitterde hier toendertijd over: 'Ongelooflijk! Op donderdag ben ik gevlogen van Milaan naar Nederland en mijn koffer met jurken voor mijn show in Parijs as. zondag is niet aangekomen'. Alhoewel de koffer uiteindelijk dus weer werd gevonden, was het al te laat voor de show. 'De koffer is gevonden, helaas te laat voor de doorpas en show', schreef een teleurgestelde Addy op Twitter.

Over Addy

Addy werd geboren op 8 maart 1950 in het Brabantse Gemert, Nederland. Zijn passie voor mode begon al op jonge leeftijd, toen hij zijn moeder hielp met naaien in haar atelier. Ondanks zijn interesse in mode, begon hij zijn carrière als kok. Hij werkte enige tijd in de horeca voordat hij besloot zijn ware passie te volgen. In de jaren 80 begon hij met het ontwerpen van bruidsjurken en avondkleding voor vrienden en familie.

Doorbraak

De grote doorbraak voor Addy kwam in 2001, toen hij zijn eerste couture collectie presenteerde tijdens de Amsterdam Fashion Week. Hij strekte zijn vleugels uit naar internationale markten en opende showrooms en boetieks in steden als Dubai en Miami. Zijn ontwerpen werden gedragen door talloze beroemdheden, waaronder koningin Máxima van Nederland, Chantal Janzen, en Sylvie Meis.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties