Zien: het TV-debuut van een piepjonge Meghan Markle

Video
Zien: het TV-debuut van een piepjonge Meghan Markle
Video

Zien: het TV-debuut van een piepjonge Meghan Markle

Zien: het TV-debuut van een piepjonge Meghan Markle

Meghan Markle was voor haar relatie met Prins Harry al veelal op het grote scherm te zien. Dit begon al in de vroege jaartjes, toen zij en klasgenoten werden geïnterviewd over een televisiereclame. We zien een piepjonge Meghan die voor de camera's haar mening geeft.

De video

Als maatschappijleer opdracht op de basisschool keken Meghan en haar klasgenoten naar enkele reclamespots om diens boodschappen te beoordelen. Een reclamespotje voor Ivory Dishwashing Liquid stoorde Meghan echter omdat ze het woord 'haar' gebruikten, wat suggereerde dat de afwas doen enkel een vrouwelijke taak was. Meghan nam het heft in eigen handen door een brief te schrijven aan de zeepfabrikant, waarna het bedrijf de reclame veranderde. Wat Meghan deed, bracht haar in 1993 in het programma ‘Nick News’ terecht, wat tevens het TV-debuut van Markle was.

Over Meghan

Meghan werd geboren op 4 augustus 1981 in Los Angeles, Californië. Haar moeder, Doria Ragland, is een therapeute en haar vader, Thomas Markle, was een lichtregisseur en cinematograaf. Naast haar acteerwerk was Meghan actief betrokken bij filantropische inspanningen en werkte ze als een ambassadeur voor de Verenigde Naties.

Een koninklijke relatie

In 2016 kruisten de paden van Meghan Markle en Prins Harry elkaar. De ontmoeting van het paar was verre van alledaags. In de zomer van 2016 werden ze aan elkaar voorgesteld door gemeenschappelijke vrienden tijdens een blind date in Londen. Op 19 mei 2018 trouwden Meghan en Harry in een bruiloft die wereldwijd werd uitgezonden. De huwelijksceremonie in de St. George's Chapel in Windsor Castle trok miljoenen kijkers.

'Megxit'

In januari 2020 kondigden Meghan en Harry aan dat ze hun koninklijke taken zouden verminderen en financieel onafhankelijk zouden worden. Deze beslissing, die bekend werd als "Megxit", veroorzaakte opschudding in het Verenigd Koninkrijk en de wereldwijde media. Het paar verhuisde naar de Verenigde Staten en begon een nieuw leven.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties