Gordon reageert voor het eerst op de break-up met Gavin

Nieuws
Gordon reageert voor het eerst op de break-up met Gavin
Nieuws

Gordon reageert voor het eerst op de break-up met Gavin

Gordon reageert voor het eerst op de break-up met Gavin

Het is officieel over wat betreft het liefdessprookje van Gordon: de zanger heeft zijn ex-vlam Gavin geblokkeerd op Instagram en een treurige foto de wereld in gegooid.

Gebroken hart

Het is geen makkelijke week geweest voor Gordon. Zijn droom over eeuwige liefde, die eindelijk uit leek te komen, werd wreed verstoord. Momenteel houdt hij zich koest in zijn stulpje in Dubai, waar hij er 'helemaal doorheen zit'.

Geconfirmeerd

Deze ochtend werd de break-up geconfirmeerd door Juice koningin Yvonne Coldeweijer die contact opnam met een emotionele Gordon. Van de zanger zelf hadden we nog geen nieuws mogen vernemen. Daar kwam ongeveer een uur geleden verandering in toen er een verdrietige foto op zijn Instagram verscheen met het schrift 'Million feelings but zero words'.

Verdriet

De afbeelding geeft waarschijnlijk weer hoe Gordon zich op het moment voelt: eenzaam en verlaten. Op de tweede foto valt te lezen: 'If they were meant to be in your life, nothing could ever make them leave. If they weren't, nothing in the world could make them stay'. Dit insinueert dat het niet Gordon was die de stekker uit de relatie heeft getrokken, maar liefje Gavin. Zouden de golddigger insinuaties dan toch kloppen?

Bijschrift

Gordon schrijft: 'Alleen maar tranen..........maar we gaan gewoon weer door'. Houdt de volkszanger zich groot of gaat deze hartepijn langer duren dan hij zijn volgers wilt doen geloven? Het onderschrift staat vol met meelevende teksten van zijn fans, als: 'Ik had het je zo gegund...net als mijzelf (zelfde situatie) Life Sucks!' en 'Heel veel sterkte. Het was je zo gegund door iedereen.'

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties