Het verhaal achter het meisje dat knockout werd geslagen in Kampen

Nieuws
Het verhaal achter het meisje dat knockout werd geslagen in Kampen
Nieuws

Het verhaal achter het meisje dat knockout werd geslagen in Kampen

Het verhaal achter het meisje dat knockout werd geslagen in Kampen

Nog even over die vechtpartij op het Pieter Zandt in Kampen. We zagen op de eerste beelden een forse gozer die een meisje knockout sloeg, wat tot verontwaardiging alom leidde. Maar is dat eigenlijk wel zo? Op onderstaande beelden is te zien dat het meisje eerder die stoel afpakte van een schoolgenootje in de aula.

Onder de video hebben we ook een verklaring van een scholier die vertelt hoe het écht is gegaan:

 

Dit kregen we doorgestuurd van een getuige:

"Bij ons op school is het normaal dat als je wegloopt bij je stoel en iemand anders wil de stoel, hij gepakt kan worden en je pech hebt. Deze meid die wou dat niet accepteren. Een van mijn vrienden had al haar stoel gepakt en kreeg zelf een paar klappen van haar. Dit is daarna nog 2 keer gebeurd. Bij de tweede keer is die meid boos geworden en liep naar de jongens toe die de stoel hadden gepakt.

Ze sloeg een paar van die jongens en greep er ook eentje bij de keel. Toen kwam deze grote jongen aangelopen en zei ongeveer dit tegen die meid: geef die stoel terug, je hebt pech gehad. (je kan dit terug luisteren op de video, ik kan het zelf niet goed horen en ik weet het ook niet meer zeker).

De jongen pakte de stoel en wou hem terugzetten waarna die meid hem begon te slaan en hij haar sloeg. Je mag er van vinden wat je wilt maar ik vind het haar verdiende loon. Trouwens was ze niet buiten westen geslagen. Toen ze op de grond lag zag ik dat ze huilde en voor zover ik weet kan dat niet als je bewusteloos bent. Ze heeft trouwens ook wel hulp ontvangen van een meid die erbij stond, maar wat me wel verbaasde is dat maar heel weinig mensen haar hielpen, dus ik denk niet dat veel mensen haar aardig vinden."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties