Johan Derksen valt Angela de Jong aan maar gaat keihard onderuit

Nieuws
Johan Derksen valt Angela de Jong aan maar gaat keihard onderuit

Johan Derksen valt Angela de Jong aan maar gaat keihard onderuit

Johan Derksen valt Angela de Jong aan maar gaat keihard onderuit

Vuurwerk aan de praattafel van Vandaag Inside gisteravond. TV-columnist Angela de Jong was uitgenodigd om over de zaak van Johnny de Mol te praten, maar moest eerst een woeste Derksen pareren, die nog een varkentje te wassen had met de AD-medewerkster.

De ex van Johnny is uit op geld

Derksen begint: "Jullie hebben je vastgehouden aan de verkeerde bronnen. Ik heb gezegd: de zaak van Johnny ligt heel anders, de oude De Mol wordt gesouffleerd door de advocaat van Shima Kaes. Dat is het verhaal: ze willen er geld aan verdienen. Ze willen de publiciteit is. Als jij dan schrijft dat De Mol wordt vervolgd voor poging tot doodslag..." Angela antwoord: "Ik neem aan dat je nu die passages heb waar ik dat geschreven heb?"

Ingekopt

Derksen: "Ik heb 180 van die columns van je doorgelezen. Het is alweer heel lang geleden maar ik heb ze weer eventjes opgezocht. Op een gegeven moment ben je een beetje pissig op Thijs van den Brink, want die heeft niet het juiste toontje tegen Johnny en die vraagt: was het een turbulent jaar. En dan schrijf jij: nogal een eufemisme voor de poging tot doodslag die Johnny aan zijn broek heeft van Shima Kaes. Maar poging tot doodslag is gelekt door de achterban van Kaes. Die wilde dat in de publiciteit hebben en die heb jij ingekopt."

Angela: "Maar er staat toch gewoon poging tot doodslag? Het is toch gewoon bevestigd?"

Vervolgens wordt Derksen er ook door Genee op gewezen dat die info gewoon bekend is, maar de oude analist wil van geen wijken weten. Een pijnlijke misser die voor minutenlange pijn-tv zorgt.

Bekijk het fragment hieronder:

Derksen krijgt weinig bijval

Ook op YouTube wordt massaal de kant van Angela de Jong gekozen. "Ben het vaak met Johan eens maar dit keer zat ie er goed naast!" klinkt het in de comments. "Dit was heel zwak van Derksen z’n kant" en "Angela liet Johan alle hoeken zien. Top gedaan. Johan had zijn feitjes niet goed op een rij en wilde daarna niet luisteren."

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties