Prins Harry vertelt in boek openhartig over zijn ontmaagding

Nieuws
Prins Harry vertelt in boek openhartig over zijn ontmaagding
Nieuws

Prins Harry vertelt in boek openhartig over zijn ontmaagding

Prins Harry vertelt in boek openhartig over zijn ontmaagding

Het boek Spare van Prins Harry zou pas volgende week in de verkoop gaan, maar enkele Spaanse boekhandels waren al begonnen met de verspreiding van de memoires, waardoor we nu al een aantal sappige details zijn komen te weten.

Vluggertje achter de kroeg

Bij De Standaard hebben ze de meest opvallende uitspraken en ontboezemingen uiteengezet. Harry heeft het zelfs tot in detail over een zeer beschamende ervaring in zijn leven: zijn ontmaagding. Hij noemt het "vernederend" en herinnert zich dat het plaatsvond in een weiland met een oudere vrouw die een passie had voor paarden. Hij zegt: "Ik sprong snel op haar, maar ze gaf me snel een klap op mijn achterste en stopte me. Een van de fouten die ik maakte was dat ik het liet gebeuren in een weiland, direct achter een drukke pub. Ik weet zeker dat iemand ons zag."

Beetje snuiven

Harry zou pas zeventien jaar oud zijn geweest toen hij voor het eerst met cocaïne in aanraking kwam. Hij documenteert dit in Spare: "Uiteraard had ik daar cocaïne gebruikt - bij iemand thuis, tijdens een jachtweekend. Het was in geen geval plezierig, ook gaf het me geen voldaan gevoel zoals anderen beweerden - het gaf me eerder een ander gevoel en dat was waar ik het meest naar zocht - iets anders voelen. Als zeventienjarige wilde ik experimenteren met bijna alles wat tegen de geaccepteerde orde der dingen inging. Dat probeerde ik mezelf tenminste wijs te maken."

Aangevallen door William

Vier jaar geleden kwamen Harry en zijn broer William in een verhitte ruzie terecht. Harry beschuldigde William ervan de bron te zijn van roddels over zijn vrouw Meghan Markle en die naar de pers te lekken. William was zeer kritisch over haar, noemde haar "lastig", "onbeschoft" en gebruikte andere onflatteuze omschrijvingen. De twee broers raakten uiteindelijk slaags: "Het gebeurde allemaal zo snel. Zo heel snel. Hij greep me bij de kraag, trok mijn ketting kapot en werkte me tegen de vloer. Ik landde op de bak van de hond, die onder mijn rug brak en de stukken sneden in me. Zo lag ik daar een moment, verdoofd, toen krabbelde ik overeind en zei dat hij het moest aftrappen," aldus Harry.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties